Gynekolog na Praze 6 (Pha 5, Pha 7) - kam ano a kam ne?

cotty
22. čer 2015

Zdravím, přestěhovala jsem se a potřebovala bych doporučit dobrého gynekologa na Praze 6 nebo někde poblíž. Dobré reference jsem slyšela na Dr. Raušovou (Gynevra), ale bohužel objednávka pro nové pacienty je až zaří/říjen 😒 Jsem ochotná zaplatit roční příspěvek, ale asi ne více než tisícovku.
Budu ráda, pokud mi dáte tip kam jít a zároveň i třeba komu se vyhnout velkým obloukem 😉 🙂

missveru
22. čer 2015

Praha 5, Anděl - MUDr. Kučerová - je výborná!!!

cotty
autor
22. čer 2015

@missveru A můžu se zeptat, jak dlouho tak trvá objednávací doba a kolik platíš?

scruffy
22. čer 2015

Než jsem se odstěhovala, chodila jsem k dr. Šimkovi, Na Dlouhém lánu. Tam se teda platila za rok 1000, ale pak při těhotenství se tam připlácelo docela dost navíc, na stránkách má snad 5000 Kč, pro registrované pacientky to byly tuším 4000, s tím, že je tam zahrnut i prvotrimestrální screening za 1500, oproti dr., kde jsem neplatila nic, dělal pokaždé utz, mimino jsem si mohla prohlédnout a odnést foto, ale ten poplatek mi přijde fakt moc. Jinak jsem tam byla spokojená a pokud jsem měla potíže, mohla jsem přijít ihned.

hanik73
22. čer 2015

Dr. Šimek nové pacientky už nebere.Také k němu chodím,ale zadarmo,jsem u něho 15 let,poté co zemřela jeho předchůdkyně.Ano,peníze bere velice rád a ta 1000,- za rok,to je protizákonné.Platila jsem 1500,- za prvotrim.screning,ale další jsem si připlatit odmítla.Sama za sebe bych moc ani nedoporučovala.Teď chodím už na kontroly do Motola,lepší přístup,vše tam vysvětlí,jsou mi tak nějak bližší.Ale vím,že je problém najít dobrého lékaře.

cotty
autor
22. čer 2015

@hanik73 To mi povídej. Právě se teďka setkávám s tím, že každý dobrý doktor už nepřijímá pacientky. A ostatní mají otřesné hodnocení na známýlékař.

tridvajedna
22. čer 2015

Můžu doporučit paní doktorku Halinu Kačinskou, ordinuje v poliklinice na Dědině (P-6). Roční poplatek je 600 Kč, výhodou je objednání na konkrétní čas (dá se objednat online) a díky tomu odpadá dlouhé čekání před prohlídkou. Díky tomu, že má novou praxi, by měla stále přijímat nové pacientky.

cotty
autor
22. čer 2015

@tridvajedna Děkuju. Ordinace vypadá dle stránek super, recenze na dr. také, poplatek přijatelný = zítra volám 🙂

cotty
autor
23. čer 2015

Ještě teda trochu váhám mezi Dr. Kačinskou a Dr. Zemanovou (Gynelav). Máte někdo zkušenosti právě s Dr. Zemanovou?