Ahoj všem,
prosím o radu či zkušenosti... Jde o to, že přemýšlím nad koupí golfáče (náš sporťák už je dávno na spaní malý). Měla jsem půjčený takový ten obyč Chicco a vyjela s tím 3x na necelou hodinu a pak mě pokaždé 2 hodiny brněly ruce z těch otřesů. Nutno říct, že je u nás hodně chodníků s těmi malými kostkami a po těch to teda drnčí fest. Jela jsem tuhle kousek i s golfíkem Ingelsinou a taky nic moc. Můj kočárek má sice spoustu much, ale má nafukovací kola a dobré odpružení, takže na nic takového nejsem zvyklá. Na to se můžu vykašlat 🙂 Nota bene, že ty plastový kola dělají hroznej rámus, to mi taky vadí, ale přežila bych to. Malá už je skoro 2letá a dost běhá, ale přece jen na výletech atp. se to hodí, aby si v tom chrupla. Spává odpoledne 1,5-3 hodinky. Do sporťáku už se nevejde na spaní ani náhodou, hlava jí přečuhuje skoro celá.
Můžete tedy prosím doporučit nějaký golfík, který otřesy minimalizuje či nemá? Nebo nic takového není? Kupovala bych bazarový...
Díky a hezkou neděli!
Zkuste kouknout na Tfk bugster na nafukovacích kolech. Jo ale ten jde vlastně jen do pololehu. Ale většina golfek jsou celkem hrkacky . Me se jezdilo dobře s Jane energy. Inglesinu trip jsem měla taky, ale ta rachta i na asfaltu.Jestli netrvate na golfkach, tak bych koukala po lehčích sporťáku. Asi nejproflaknutejsi je valco snap 4, ale dobrý jsou i od baby Jogger. Já mám gesslein F4 novější S4 má sice 9 kg, ale na sporťák super odpružená.