Nevíte někdo o fyzioterapeutovi nebo jiném odborníkovi, co dokáže pomoci s problémy po úrazu? Především mi jde o oblast kostrče, kříže, kyčlí a tím pádem celé pánve. Nemáte dobrou zkušenost s někým, kdo se tímto zabývá?
Zdá se mi, že už jsem zkusila za ty roky vše. Bolest je nesnesitelná...
Děkuju.
Dekuju, ale Mojzisovu metodu mam uz taky za sebou...
@anatanka
doporučila bych soukromou kliniku redcord v hradci králové - díky p.Hamáčkové se tam stabilizují i stavy páteře, které lékař doporučí k operaci - výhřezy plotének a pod jejím vedením je pacient jak mladík 🙂
a pánev i kyčle to je přesně pro ni...
Jinak bych se poohlídla někde v motole pod MUDr. Kolářem - schopní fyzioterapeuté...
@eficenka
Dekuju. Ja prave uz k tem nejlepsim chodila, ale nepomohli vůbec vcetne cele nove kliniky docenta Kolare. Naopak - po všech zákrocích jako byl napr. opich k misnimu koreni, jsem skončila na par tydnu dokonce o berlich. Doktori mi v tomhle uz nepomůžou. Proto davam ještě nadeji do nejakeho sikovneho fyzioterapeuta, který ma zkusenosti primo s timto problémem...
Zrovna na poslední rehabce mi moje fyzioterapeutka říkala, že tam má pána po úrazu pánve. Chodím na cvičení Mojžíšovky, tak jsem se divila, že tam chodí i chlap. Tak možná bych se zkuila zeptat na to někde v nemocnici na rehabilitacích.