ahoj nema nekdo stejnou zkusenost a co z toho bylo?
asi pred tydnem se mi udelal tento flek na zapesti..neboli,nesvedi nic..nevenovala jsem mu pozornost a dnes jsem si vsimla, ze se mi dela (asi)dalsi vedle...
Unavena no..rostou nam stolicky takze jsem..Kliste jsem nemela,nevim ze by me neco stiplo.Modrina to neni.A ani mi neprijde ze by se to zvetsilo..nevim
zitra chci jit k mudr...ale nebite co by to mohlo byt?at vim na co se připravit..
@marcicek84
neblbni,prece nebude chodit k dr. kdyz na MK ji daji kompletni diagnozu z fotky :D
@zelenaesmolda
pisu ze zitra jdu k Dr. ale ptam se jen jestli nekdo podobny flek nemel a nerekl mu mudr co to je,tak abych mela trosku predstavu..
resite tady mnohem vetsi kraviny typu vidite duha na testu...tak nevim proc bych se nemohla zeptat na "flek"
@zelenaesmolda myslím si že reakce byla zbytečná paní ma strach je neděle na pohotovost s tím asi nepojede tak třeba někdo měl něco podobného...
@nikyselen měla jsem toho víc na lýtkách, kolik si přesně nepamatuju, už je to pár let, řešila jsem na gyndě, protože jsem tam zrovna šla na prevenci, tak jsem to tam zmínila. aspoň myslim..už je to fakt dlouho :D ale měl by to dokázat řešit i praktickej, maximálně tě pak přepošle k odborníkovi
@nikyselen nejlíp zajít k dr. nebo na kožní,tohle by se nemělo podceňovat i blbe štípnutí mochnicky může přenést nějakou nemoc