Extrakce osmiček v celkové anestezii. Máte zkušenost?

trrr11
16. srp 2021

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s chirurgickou extrakcí osmiček v celkové anestezii, nebo aspoň v analgosedaci. Před několika měsíci jsme byla na chirurgické extrakci osmičky na jedné straně jen s lokální anestezií a už v životě na to znovu nepůjdu. Byla to jedna velká noční můra. Takže jsme se rozhodla pro celkovou anestezii, nebo aspoň analgosedaci. Mate tedy prosím někdo s tímhle zkušenost. Popřípadě kolik vás to stálo.
Děkuji 🙂

tasimia
16. srp 2021

@trrr11 chlap byl, čekal půl roku na termín, úplná pohoda 🙂. Vzbudil se a bylo po všem.

lenickakl
16. srp 2021

já si nechala vyndat všechny naráz v analgosedaci a nelituju

95newmommy2020
16. srp 2021

Bez do toho. Navíc je to příjemný. 😁😁😁 Ta sedace teda 🤪

knuffel
16. srp 2021

Já byla v celkové anestezii na stomatologické chirurgii, vysekávali mi všechny osmičky naráz (ještě nebyly vylezlé), všechny by vyrostly nakřivo a dělaly by problémy a záněty. Ráno nástup, narkóza, po hodině hotovo, odpoledne domů. Týden huba nateklá, bolest jako kráva, pod práškama jsem prospala týden, byla jsem k nepoznání opuchlá. Jenže za ten klid to stálo. Kdyby mi tohle dělali postupně čtyřikrát, to by byl mazec. Takhle už mám pokoj.

lenat
16. srp 2021

Vyndavali mi všechny čtyři najednou v analgosedaci. Za hodinku bylo hotovo, já o ničem nevěděla, takže super.

ela90
16. srp 2021

Byla jsme 2x vždy 2 osmičky nad sebou v analgosedaci. Dobra prdel, šla bych znovu 😂. Jediné co si pamatuju, že doktor měl nejkrásnější oči na světě. Jako studánky. A manžel co mě pak vezl domu si to do teď pamatuje taky, protože jsme o ničem jiném nemluvila 😂😂😂.

zuzkasim
17. srp 2021

Je to už dost let, vysekávali mi všechny 3 (čtvrtou jsem neměla založenou) z kosti, protože byly špatně založené. V celkové anestezii, byla jsem týden v nemocnici, ale zdá se, že po těch 25 letech už usoudili, že to není potřeba a posílají domů dříve🙂 Ten týden byl hrozný, bolelo to dost, pusa šíleně natelká, nedala se ani otevřít, takže první den jen kašovité jídlo malou lžičkou, pak sice kašovité, ale už normální lžící... Na druhou stranu, když vím, co si jiní s osmičkama zakusí, tak já to měla za týden za sebou na všechny a celý život vím, že mám klid.

tynka9
17. srp 2021

Tady je tolik děsivých příběhu, tak něco na povzbuzení. Byla jsem 5 let zpět, alnagosedace a všechny 4 osmičky najednou. U spodních jsem měla kořeny obtočené kolem nervu, takže to de vysekavala po kousíčkách, trvalo to dlouho. A já? Druhý den jsem po malickych kouskách jedla svíčkovou od babičky, opuchlá jsem nebyla, modřiny taky nic, jen jsem musela jíst pomalicku, přeci jen to šití bylo citlivé, bolest taky žádná, analgetika jsem brala spíš jako prevenci zánětu a jen den, dva...

lenickakl
18. srp 2021

@tynka9 ja jsem taky jedla normalni stravu jeste snad ten den. Opuchla jsem taky nebyla, akorat bolesti jsem teda nakou chvili trpela. Jinak vse celkem bez problemu.