Maminky, máte někdo zkušenost (pozitivní) s estetickou stomatologií někde v Brně? Mohly byste mi popř. nějakou dobrou kliniku doporučit (kdo si třeba nechal dělat nové přední zoubky, popř. větší rozsah)? Moc děkuji🙂
@backspace Na Viniční jsem se také dívala, přímo na ten Modec. A můžu se prosím zeptat, jaký zákrok Vám tam dělali a jak jste spokojená? Uvažuji o nových předních zubech, tak chci, aby to nějak vypadalo, když už se s tou svojí fobií někam svěřím. Vím, že zákroky dělají i v analgosedaci. Vyšších cen jsem si vědoma. Pokud to nechcete řešit zde, prosím o SZ. Moc Vám děkuji.
@dagmar86 nechala jsem si vytrhnout všechny čtyři osmičky, z toho jednu mě vysekávali protože byla v dásni, nevyrostlá...skutečně pošušňáníčko, nicméně o tom vůbec nevím, protože jsem si nechala zákrok udělat v analgosedaci. Dále jsem si nechala spravit, všechny ostatní zuby....mám fobii ze zubaře, takže jsem kontroly několik let odkládala a podle toho to taky dopadlo.Nicméně s Modecem jsem nesmírně spokojená, skvělé jednání, už ví, že se ukrutně bojím, takže mi vycházejí se vším vstříc, připíchávají analgezii podle toho jak chci....za mě naprostá spokojenost.
máte od nich i korunky? jinak děkuji za odpověď🙂
Dobrý den, mám vynikající zkušenosti s klinikou Modec na Viniční. Počítejte však s vyšší cenou. Podívejte se na stránky.