Ahoj, tady víte vše 🙂
Prosím, máte někdo zkušenost s entizolem 250? Beru jednu tabletu po 8 hodinách na bakterie v dásních. V létě jsem prodělala zánět dásní,ktery se mi velkou hygienou povedlo porazit. A moje otázka zní, jak dlouho jste ho brali? Dostala jsem dvě baleni po 20 tabletách, čili je to na 14 dní. Bohužel jsem se paní doktorky zapomněla zeptat, jak dlouho to mám brát. Recepční mi řekla, že to musím dobrat celé, aniž by se paní doktorky ptala, když jsem tam volala. Obvodní lékařka řekla, že tohle neví. Moje sestra, co dělá na zubním mi řekla, že stačí 3-4dny (to mi zas přijde) jako extrém druhý). Jde o to, že je mi po těch atb zle a musím chodit do práce a fungovat pak doma s malými dětmi.. Omlouvám se za dlouhý popis, ale jsem z toho nešťastná.
@jijulka a nepíšu nahoře, že to beru taky jako druhý extrém? Jinak děkuji za přínosný komentář 🙈🤷♀️
no jinak nevim co na to rict, o délce lecby se musis radit s tim kdo te leci
@jijulka jenže to bohužel nelze, na návštěvě jsem zapomněla a spojit se s ní nedá. Proto sháním někoho, kdo by měl zkušenosti.
Hlavni problem je ten, ze je ti proste po tech ATB blbe, a to tak, ze nemuzes poradne fungovat - je to tak? Jak se to projevuje? Bolesti bricha? Prujem? Zvraceni? Vyrazka? Neco jineho? Probiotika k tomu beres?
Zavolej tomu doktorovi, co ti to predepsal, rekni mu ty obtize a on ti kdyztak predepise jinou alternativu. Stava se to, ze nektera antibiotika nekomu zkratka nesednou a musi se zmenit.
Recepcni te s doktorem spoji, kdyz reknes, ze mas s temi atb problem, popr. necha vzkaz a dr. se ozve 🙂
@exbordelar průjem, zvraceni, bolesti hlavy. Zatím to beru, přes víkend jsem to s nimi ještě dala. Zítra se s doktorkou zkusím spojit zas. Jsi hodná, děkuji.. Já všeobecně atb nenesu, nemůžu celou pnc řadu, tak už i tohle prý horko těžko vybírali 🤷♀️
@exbordelar jojo, probiotika jsem začala brát asi 3 den braní atb. Už mám 7 dní za sebou.
myslis ze by by ti doktor napsal dvě baleni leku, kdybys to měla brat jen 4 dny?