Ahoj holky,za 14 dni musim na kontrolni endoskopii skrz maly vredik na 12terniku.
Jsem z toho hodne v .... uz 2 den na to myslim ☹((((((
Byla jsem jednou a rekla jsem ze uz nikdy nejdu!!! ☹((( nemam se stresovat pak me pali zaha a ano opravdu se mi z toho zveda jak na to myslim ☹( uspat ani oblnout nemuzu vsude maji cekani dlouho a ja potrebuji za tech 14 dni.... prosim jak to zvladnout podruhe???? Po prvni jsem mela andelicky pred ocima a myslela ze je po me 🤮😭😭😭 jsem posera🥹😢😢😢😢 prosim o rady,tipy,zkusenosti... moc dekuji za oporu😓
@martulka88 Tady je to také tak, než zabere oblbovák, je vyšetření hotové. Čekací doby šílené a je to běžící pás. Pacient dnes nikoho nezajímá, bohužel. Pak se stane, že lékař odebere tak malý vzorek, že z něho není možné udělat histologii. A čekáš na další termín a absolvuješ vše znovu.
@1pomnenka Tak tohle je pro mne novinka. Když jsem byla kdykoliv na kološce/sigmo či jen gastroskopii, tak oblbovák jsem dostala a do 5 minut zabere. A to je čas, než se vše připraví. A pokud doktor není schopný odebrat normální vzorek, tak bych k němu už fakt nešla. A ano, čekací doby jsou velmi dlouhé, bohužel se vše změnilo po covidu.
@suetpag Proč bys nemohla dostat oblbovák? Co je to za blbost.? Neřeknu narkoza, ale do žíly oblbovák je zcela normální.