Zdravím,
prosím o radu. Z plného zdraví mě začalo bolet v podbříšku, teda spíš v tříslech s bolestí vystřelující do kolen. První dva dny byla nesnesitelná bolest na pravé straně, teď je vlevo. Funguju jen na analgetikách. U gynekologa po provedení UTZ je vše v pořádku. Pro jistotu jsem byla i u jiného gynekologa a ten mi potvrdil totéž. S bolestmi jsem skončila na pohotovosti. Krev, moč, RTG břicha v naprostém pořádku. Takže slepé střevo a močové cesty vyloučené. Doporučili mi neurologii a rehabky. Ale to jako opravdu může něco od pohybového aparátu bolet tak, že lezete po čtyřech? Napadla mě ještě endometrioza. Ale menstruaci mám pravidelnou, 1-2 dny špinení, další den silná i s bolestmi a pak úplně normální, celkem asi 5-6 dní. Mezi cykly nekrvácím, po sexu taky ne. Pohlavní styk mě nebolí. Nemám teploty, nemám trávicí obtíže….a teď babo raď 🤷♀️
Bolest třísel střílející dál do nohy, do kolene, nebo až do kotníku může být od bederky a to třeba přetažený sedací sval nebo třeba skříplý sval, nerv, v horším případně chycená plotna.. já toto řeším s chiropraktikem a fyzioterapeutkou 🙂 úleva v podstatě okamžitá
Ano, záda můžou bolet tak, že lezeš po čtyřech. Bedra bolí i dost od špatného postoje. Zkus se zaměřit na to, jestli nejsi v zádech moc prohlá.
@zzzuuz kdysi mne doprovázela též bolest od jako by sedacího nervu pod stehno s výstřely do celé nohy ale já to měla nakonec zapříčiněno boreliózou. Můj obvodní když jsem tak 9 měsíců před tím než tohle začalo chodila s flekem na noze tak neřešil. Pak asi po půl roce jsem začala trpět na anginy únava bolest v noze to jsem pracovala ve fabrice a svarovala motory. Když vzpomenu natu bolest únavu a že jsem seděla a měla nohu do praku nahoře na stole vedle motorů doma věčně balenou do tvarohu a nic nezabíralo tyjo nezávidím ti to. Pak jsem dostala i teploty a ráno se nebyla schopna zvednout z postele pro bolest zad. Po návštěvě WC jsem zjistila že čůrám kofolu a tak mne chlap odvezl k Dr. Ta mne ryflovala okamžitě do špitálu že mi odchází ledviny . Zastupovala mého Dr jiná lékařka a u té jsem už zůstala. V Nemocnici do mne narvali kde co ani si nepamatuju už hlavní je že zjistili co to všechno způsobovalo. Borelióza, přeléčily mne trojemi ant a od té doby tuk ťuk ťuk mám pokoj. V tvém případě ale bych to viděla na něco neurologického, vazy úpony stažené a utlačované. Určitě neurologa vyhledej a co nej. Držím pěsti pro štěstí ať jsi brzy fit.