Mám jít na tyto dvě vyšetření ve stejný den a fakt se hrozně bojím. Mám úzkostnou poruchu, takže se bojím fakt extrémně. Někdo nějaké zkušenosti s konkrétními pracovišti, není li lepší narkóza atd? Děkuji.
Gatro ti dají většinou vstřik do pusy, aby to umrtvili. U kološky se dává oblbovák do žíly. Ale vše je o domluvě s doktorem. Určitě říct, že máš úzk.poruchu. A co je důležité - vždy poslouchej jejich pokyny - pokud budeš dodržovat správné dýchání, tak to bude rychlé vyšetření 🙂 A ano, jsou jedinci, co to bolí, ale to je většinou proto, že mají např.zúžení. Bude to dobrý uvidíš - já první kološku měla bez ničeho - nemám dobré žíly a i tak jsem to dala, ikdyž to bylo velmi těžké. A když jsem byla na poslední (chodím pravidelně), tak tam naopak mám totální okno :D
@martulka88 jako po ty gastro mne bolelo v krku jeste dva dny po vysetreni🤪
@martulka88 mám z toho hrozný nervy
Nekde to delaji i v nakorkoze. Moje mamka byla v narkoze na kolonoskopii. Praha Vysocany.
@eveline89 podstoupila jsem nedavno v nymburce kolono a v koline gastroskopii(endo) . U obou vysetreni narkozu striktne odmitli, ale utlumeni a prispani bylo uplne v pohode. Vubec nic si z toho nepamatuju🙂