Ahoj. Přemýšlím nad tím, že bych ráda vynechala tabákový cigarety, ale vím, že přestat jen tak neumím možná časem a postupně. Dostala jsem tip na pořízení elektronický cigarety, myslíte, že je to dobrý nápad? Je tu někdo takový, komu pomohla? A budu asi i ráda za nějaký doporučení na značku. Děkuji!
Také o tom uvažuji, už jsem si dokonce domů koupila ecigaretu, ale není to ono - v podstatě jsem ji nikdy pořádně nekouřila...asi to bude ve značce - kamarádka má takovou tlustou a opravdu vyfukuje kouř a tvrdí, že jich vyzkoušela nejméně deset, než přišla na tuto u které zůstala🙂)
Ahoj, já ji před těhotenstvím měla taky🙂 a byla jsem velice spokojená!!!🙂 počítej ale s tým, že to chce i tak pevnou vůli;) jestli máš nějaké otázky klidně se ptej🙂 jinak měla jsem Vision spinner 1300mah, ale s výběrem ti poradí v kvalitních obchodech🙂
Ahoj, já měla ecigaretu asi tři roky a postupně jsem snižovala nikotin a už jsem 10 měsíců bez 🙂 ale chce to do začátku investovat. Ty levné jsou k ničemu. Liquidy si můžeš míchat, je to jednoduché a vyjde to o hodně levněji než ty kupované hotové. Navíc si namícháš co ti chutná a že těch naprosto skvělých příchutí je! V tom jsem se vyžívala a asi proto u toho vydržela vlastně tak dlouho. Kdyžtak klidně víc info do zprávy 😉
Manžel zkousel několikrát přestat, nevydržel to. Až si koupil elektronickou cigaretu a kouří už jenom tu. Je to už pět let. Vyjde to o hodně levněji, má takovou tlustou a kouř je z ní pořádný.
Zalezi, co od toho cekas, jestli "zdravejsi koureni" nebo odvyknout uplne. Manzel na elektronickou presel pred sesti lety, vyzkousel toho spousty, nejen typu cigaret, baterek, atomizeru, prichuti a ja nevim ceho vseho 🙂 Uz ma svoje vychytany a zpatky k tabaku nechce. Vyhody - cena, moznosti prichuti, nenici to tolik zdravi, jsou i liquidy bez nikotinu. Nesmrdi! Je mu lip, vic sportuje, jednoznacne prinos. Nevyhody - jak je ten obsah nikotinu malej, furt to ma v ruce a potahuje. Pred detma, v posteli pred spanim, u filmu, vareni, jidla, v aute, proste FURT. Ale ma spocitano (baterka mu pocita pocet potahnuti 😀), ze nikotinu da za den min nez driv, ma uplny minimum. A jak se pri potahnuti odparuje ten liquid, tak to vydava takovy praskavy zvuky, vic nez kdyz se taha z cigarety, a tp me desne sere, protoze je ticho treba a najednou se to ozve (a v kombinaci s tim, ze taha casto...). Celkove ale obrovske plus.
Co se tyka tech jednotlivych typu, do toho nevidim.
Ja kourim el.cigaretu uz asi 5 let a normalni cigaretu bych nedala do pusy. Mam jich vyzkousenych dost, ted jsem priteli kupovala tuhle a spokojenost
http://www.el-cigarety.cz/www-webarel-cz/eshop/...
Díky holky, mrknu na to!🙂
Mám to podobně jako ostatní. Elektronickou cigaretu jsem si pořídila, když jsem hledala zdravější náhradu za normální. Mám vapour 2 a tak nějak jsem si to představila. Nahradilo mi to klasickou, nikotin mi nechybí a na to jak je tenká, tak hustota kouře super.
Chci jí koupit manželovi, nějakou hezkou pánskou. Docela o tom teď mluví, že i jí zkoušel od známýho, tak snad bych se trefila🙂 No a teď jakou? 😅
@kanjad, tak se zkus podívat na stránky té mojí cigarety (vapour 2), mají je tam krom ve světlých barvách tak i v tmavých, dokonce myslím, že ta jedna je z karbonu, nebo alespoň tak vypadá a to si myslím, že by se mužskýmu mohlo líbit. Přeci jen jsou chlapi na ten karbon ujetý, vidím to u svýho, když s ním vidí oplácaný auto, jak mu očička jen září 😀 ale to už jsem odbočila 😀 ..cenově by to pro tebe nebyla ani raketa. Když tak písni a můžu ti napsat i nějaké zkušenosti s ní..
Já bych šla do něčeho lepšího. Já mám subox, ale už asi rok a ono to zase pokročilo jinam. Ty "propisky" většinu lidí spíš odradí. Já nenarazit na někoho kdo tomu fakt rozumí, tak se asi vrátím k cigaretáo
To mě teda spíš odrazují ty velký, vůbec bych si to k sobě jako ženský nedokázala představit, máš sice pravdu, že vapourka vypadá jako propiska, ale zároveň to vypadá i jako normální cigareta a já dam docela hodně na vzhled, když už do něco investuju peníze. 😀 hlavně, že jsem každá spokojená s tím co máme 🙂
Ono to nemusí být až tak velké. Mám fialovou tu cigaretu, takže je vidět, že je dámská. Ony ty malé odradí většinou svým v podstatě "nevýkonem" kdo zkusí něco z těch lepších, tak je to neskutečný rozdíl! Jde o vzhled i výkon. Lidi si tyhle poropisky pořídí, protože jsou levné a čekají od toho, že už nebudou chtít klasickou cigaretu, ale opravdu hodně lidí se k ní vrátí. Není to pro ně dostatečně výkonné a celá ta kvalita je děs. Opravdu se dá koupit dobrá a kvalitní cigareta a ještě může dobře vypadat. V jednom z těch lepších obchodů kde je mají a prodávají kvalitní báze a aromata a ne ty hnusné hotové liquidy jsem i vypomáhala a dost jsem se toho přiučila 🙂 Máš můj obdiv, že jsi u toho vydržela 😎
Teda co se výkonnosti týče tak si na ni nemůžu stěžovat, dým to má dostatečně silný. Takže o nějakém návratu ke klasický cigaretě nemám ani pomyšlení, u tich bych ani nedokázala sehnat tolik chutí, kolik jich můžu vystřídat tady. Akorát mám objednanou sadu 6 tekutých náplní, tak se na ně těším. Každý ať si pořídí co mu do oka padne 😉 já jsem s ní max spokojená. A jsem hlavně ráda, že to není taková ta krabička do ruky, mně se to fakt nelíbí a sorry, ale jenom růžová to nezachrání, jde mi o celek.
Však ano, je to fialová a je prostě dámská 🙂 každému se líbí něco jiného 😉 jaké náplně kupuješ ? Už hotové nebo si mícháš podle vlastní chuti?
A vždyť joo 🙂 100lidí/100chutí 🙂 ..upřímně nejsem chemik, abych si něco sama namíchávala ..nee sranda 😀 kupuju už hotový, do teď jsem měla kardtřižky, ty mi vyhovovaly, ale teď chci zkusit i ty tekutý. Na ty čekám až přijdou, do pátku by mohly být snad doma, pokud se neminu s pošťákem 😀 Chuťově jsem na ty sladší.. třešeň, čokoláda atp. ty jsou super.
To mícháš asi jako sirup 😀 ty hotové se můžou jít zahrabat. Zkus nějaká aromata a bázi a nebudeš chtít jinak a těch peněz ušetřených oproti hotovým 😉 já jsem taky na sladké, třeba zrovna třešně v čokoládě jsou fakt dobrý, nebo takové malibu.. mňám 😍
Mně ty hotový chutnají a pro mě mi to přijde i mnohem jednodušší, zas takový fajnšmekr nejsem, abych si to musela spešl namixovávat. 🙂 Ty třešně v čokoládě bych si spíš dala doopravdy pro chuť než je vykuřovat 😀
Ahoj, já jsem nekuřák, takže vlastní zkušenost přímo nemám, ale tchýně je těžkej závislák a tak jsme jí teď před časem nadělili k narozeninám zdravější variantu - nechtěli jsme nic úplně obyč, ale zase né nic moc extra složitého a hlavně se nám nelíbily ty obrovský krabice, co mi připadají jako vysílačka. 🙄 No nechali jsme si poradit a nakonec dostala tohle: http://www.gallagher.cz/elektronicke-cigarety/e... - trochu jsem váhala, zda to nejsou vyhozené peníze a světe div se - ona si na to tak rychle zvykla, až jsem koukala. Pořád sama říkala, že by chtěla s tabákem seknout, ale že to prostě nedokáže. Teď už si sama míchá slabší liquidy a dokonce si oblíbila nějakou ovocnou příchuť - nebo vůni? Co já vím... co to vlastně je. :D Každopádně ona jako celoživotní těžká závislačka na cigaretách po cca 2 měsících už jen na elektronické. Jsem za to děsně ráda a snažím se ji dávat za příklad všem mým známým, protože jsem na kuřáky vysazená... 😝😈
S tou vysílačkou si to trefila dobře 😀 taky se mi nelíbí ty velký. Mně se na tý mojí právě líbí, jak je tenká a že už mi ani tou krabicí, jak ty říkáš, neevokuje krabičku cigaret, co jsem při sobě furt tahala. Ty ovocný příchutě se tchýni nedivím, to je ňamka, taky jsem si je oblíbila. 🙂
Ahoj, já osobně za sebe mohu říci, že je to dobrý nápad. Sama kouřím jen z elektronické cigarety a je mi fajn 🙂
Mrkni se na http://www.zemecigaret.cz. Tady jsem si koupila elektronickou cigaretu já a jsem s ní spokojená už půl roku. Samozřejmě si ale nekupuj tu nejlevnější...
Holky a nevíte jestli jsou nějaký kamenný obchody s těmi elektronickými ? Já bych se na ně chtěla i podívat v realu, dostala jsem totiž k vánocům jednu a přijde mi hrozně velká a ještě musím mačkat ten čudlík při potahování, chtěla bych si jí i osahat kdyby to šlo 🙂 a i jsem slyšela že se dají míchat chutě? na těch chutích si uplně ujíždím a kdybych si mohla dát třeba nějakou čokoládovou s pomerančem ? to by byla parada :D
@hvezdicka64 odkud jsi?
@hvezdicka64 podívej se třeba na stránky Gold Drive Brno co všechno nabízí za aromata a co všechno můžeš namíchat, tam jich mají opravdu hodně a můžeš koupit jen vzorek po 2ml na vyzkoušení, ať nemusíš utrácet za velké balení kdyby ti to třeba nechutnálo 🙂 takhle to mám pocit dělají snad jediní v republice.
Jsem z prahy to mám do Brna docela z ruky :/ Ale díky za nápad 🙂
Mají i e-shop 😉
Ahoj, příteli pomohla, už 3 roky nekouří, jen ten svůj "inhalátor". a k cigaretám by se nikdy nevrátil 🙂