Dobrý večer, včera v ranních hodinách jsem se stala jako cestující v autobuse, účastníkem dopravní nehody. Řidička auta přehlédla náš autobus, který do ní narazil. Já jsem seděla úplně v zadní řadě uprostřed, tedy při nárazu jsem byla vymrštěna dopředu. Stačila jsem se zachytit a ,,obmotat, kolem tyčky, takže jsem nespadla na zem, ale zůstala viset na ruce. Včera mě to lehce bolelo, ovšem dnes už je ta bolest větší, nemůžu ji úplně natáhnout a cítím bolest jakoby nahoře v paži. Nemá někdo zkušenost s tímto typem poranění? Věřím, že je to pouze natažené.
urcite jit k lekari a poskozeni nahlásit na policii, která to vyšetřuje.
Muzes mit utržený sval, abrupci části ramenniho kloubu atd. Nikdo tady nema vesteckou kouli
pohotovost, a doktoři v nemocnici - tam bych se obrátila
Tak to je otázka, samozřejmě to může být jen pohmožděné, ale taky to můžeš mít nějak víc pošramocené se všemi důsledky - léčba, bolest, nemožnost výdělku. Dělal se určitě na místě nějaký záznam o nehodě, nebo tak něco...? Chtělo by to k doktorovi. Nahlásit situaci, jak k tomu došlo (mechanismus a nehoda), ať to je ve zprávě. A pak nevím, možná ten doktor poradí, co dál...