Ahoj pokud jste něco braly . Myslím jakékoliv doplňky stravy na vlasy, kůži, nehty . Za jak dlouho Vám přípravek zabral ?? Po kolika měsících byla vidět změna?
Beru teď kapsle VENIRA premium - vlasy, nehty pleť. Na nehty to mělo téměř okamžitý účinek, musela jsem stříhat 2x týdně, o něco déle na vlasech, rostou rychleji a nepadají, na pleti to zatím znát není. Je tam 80 kapslí, snědla jsem jich cca 40. Déčko a hořčík beru pravidelně. 1x do roka Milgamma N.
Vlasy, obyčejný Biosil, cca za měsíc, padají mnohem méně
Padání vlasů, Donna Hair Forte, nepamatuji si přesně, kdy to zabralo.
Já už nějakou dobu jedu Vlasimo, a řekla bych, že pomohlo ALE, také jsem dost razantně změnila stravu, takže to může být také spíš tím.
Zkouším vlasové hnojivo a výsledek spíš opačný. Navíc to smrdí i chutná fakt jako hnůj.
Ja brala donna hair forte, něco málo sem viděla tak po 2 měsících, ale brala sem to mnohem dyl, teď beru biosil, ale tam takové účinky nezaznamenavam.
Já si oblíbila wecare beauty, ten podporuje pokožku, aby byla hydratovanější a hebčí. Nehty se mi taky zpevnily, na těch jsem to pozorovala nejdřív, pak na vlasech jde vidět zlepšení. Mé očekávání splnil v několika týdnech.
Najprv treba zistiť príčinu ja som mala potvrdený nedostatok vit B a zabral za pár dní presne za koľko si už nepamätám určite to neboli mesiace ani týždne