Dobrý zubař v Praze, prosím doporučte mi někoho

veverka33
28. dub 2016

Hezký den, prosím o tip na opravdu dobrého a kvalitního zubaře. Nikdy jsem se zubaře nebála, ale ten poslední mi před dvěma lety tak zničil tři zuby, že mám až panickou hrůzu...Mám od něj už tu dobu dva zuby otevřené, třetí sice zadělaný, ale špatně, taky mě bolí...Nechci přijít o tři zuby...Nevím, co dělat, zjistila jsem, že na web znamylekar.cz se nedá spolehnout, pročítala jsem ty hodnocení a několikrát jsem narazila na to, že v pozitivním komentáři byl zmíněný negativní, s tím, že to není pravda, že dotyčný si vymýšlí nebo si zubaře s někým spletl. A byla tam i přezdívka, kdo to psal. Když jsem se ale podívala do těch negativních, tak tam ten komentář nebyl!!!Takže ty negativní tam očividně mažou. To je fakt hnus...Ale podle čeho se má člověk řídit??? Prosím poraďte mi, jestli nechcete veřejně napsat jméno, tak soukromě...Moc děkuji.

sierral
28. dub 2016

Ahoj, můžu z vlastní zkušenosti doporučit pana doktora Řízka. Má vlastní ordinaci, ale nespolupracuje se žádnou pojišťovnou, tudíž si vše hradíš. Ale stojí to za to. Moje předešlá zubařka, ke které jsem chodila 10 let, mi zkazila zuby (byla jsem kvůli ní i u soudu neb jí si do výkazů dávala úkony, které nikdy neprovedla). On mi opravil během dvou let jeden zub po druhém. Už k němu chodí i můj skoro manžel. 🙂

veverka33
autor
28. dub 2016

@sierral Vím, že má hodně kladných hodnocení, ale je to dle mého taky dobrý byznysmen. Za akutní ošetření si účtuje paušál 1400 Kč. Já netvrdím, že není dobrý, ale jednak by mě ta tři zuby včetně rentgenu a všeho dalšího stály možná i 10 tisíc, což nemám a pak mě se nelíbí, když je medicína byznys. Já netvrdím, že nemají být ohodnocení a nějaké je na prvním místě, tak jako u všech, ale byznys, či vydělávání nad nějaký rámec by měl být až hodně daleko za pomocí pacientovi. Ale jsem trochu idealista asi ☹.

sierral
28. dub 2016

@veverka33 Na jednu stranu tě chápu, ale na druhou stranu je třeba si uvědomit, že většina zubařů, co za něco stojí, prostě smlouvu s pojišťovnou nemá. Ono totiž ty přístroje a neustálá školení v zahraničí něco stojí. Mám od něj zuby opravené tak, že bys nepoznala, že mám plombu. A to mám zaplombovaný pomalu každý zub od čtyřky dále. Dva zuby mi i zachránil a přitom je jiný zubař (na pojišťovnu) označil na adepty na vytrhnutí. Takže za mě děkuji, ale v tomto případě na sobě šetřit nebudu, i kdybych měla do konce měsíce být na rohlíkách a vodě. Zuby máme jen jedny a je třeba, aby nám sloužily co nejdéle 🙂.

veverka33
autor
28. dub 2016

To úplně souhlasím a jak říkám, já ho neznám. je možné, že je tak extrémně dobrý, že je si toho vědom a chce být dle toho ohodnocen. Jen jsem napsala, že dle ceníku mi přijde, že nejen že nepracuje na pojišťovnu (tady moc nechápu, proč by dobrý doktor neměl pracovat na pojišťovnu? Vždyť nadstandartní úkony si pacient hradí), ale že je to byznysmen. I dobrý lékař může být dobrý byznysmen nebo naopak, ale co mám zkušenost obecně z jiných odvětví medicíny, dobrý lékař se nezajímá o peníze stejnou měrou, ne-li víc než o pacienty. Každopádně moc děkuji za tip a za názor.

mmlenka
28. dub 2016

Zavolej si do http://www.magicdent.cz/, tam dle webu berou nové pacienty. Já chodím k zubařce Swiatkové. Je moc milá, mladá a co je nejdůležitější, tak že mi přijde schopná.

eri399
28. dub 2016

@veverka33 Já měla dost problémů a vše mi vyřešili tady http://www.erpetmedical.cz/index.php/cs/ je to soukromá klinika takže to stojí dost peněz, ale ta péče a ten přístup je úplně někde jinde a pak tam člověk nemusí chodit se strachem jako jsem chodila kdysi.

veverun
1. kvě 2016

Jsem spokojená s péčí MUDr. Friedlové, má ordinaci v Moravské ulici. Kolegyni zachránila zuby, když měla velkou parodontózu. Vždycky velmi dobré jednání, doktorka i sestra. Vysvětlila mi všechno, na co jsem se ptala. Vzala si do péče o moje děti. Smlouvy s některými pojišťovnami má, co ale nevím, zda bere nové pacienty...

kuliseks
1. kvě 2016

Jednoznacne MUDr. Masařová u Staromáku. Naprosto perfektní péče, empatická a milá paní doktorka.

brokovich
1. kvě 2016

Mudr. Pomazalová. Sídlí na pražského povstání. Chodíme k ni už skoro cela rodina. 😀 Je to mlada holka, strásne šikovná. Manželovi dělala umělý zub, mně spravovala zuby a dokázala uplést z h.... bič. Měla jsem jeden zub fakt spatnej a ona ho zachránila a vysochala krásnej novej, že bys nepoznala, že není původní. Je strasne pečiva, což mi vyhovuje. Chodím k ni strásne ráda, protože je s ni i legrace. Má hustý hlášky. 😀

evulatko
1. kvě 2016

MUDr. Kozlik, www.valeriana.cz, ale nema smlouvu s pojistovnou, platis si vsechno...

lenkas1982
3. kvě 2016

MUDr. Matějková v poliklinice Čumpelíkova mezi Ládvím a Kobylisy. Na mně se dost vyřádila, přiznám se, že jsem na zuby dlouho kašlala a taky se to na nich podepsalo. Dala mi je úžasně dohromady, ani jsem pomalu nevěděla jak. Ale nevím, jak je na tom s přijímáním nových pacientů.

jborska
22. pro 2016

Veverko 33, mám úplně stejnou zlou zkušenost s cenzurou na www.znamylekar.cz . Opakovaně mi nechtějí zveřejnit špatné hodnocení na bývalého zubaře, ačkoliv samozřejmě neobsahuje nic vulgárního, atd. doslova jde o cenzuru. Všem jen nechávají plný počet hvězdiček jako "skvělý, milý, atp.", myslím, že jsou podplacení od zubařů a nadržují jim.

Mám velice negativní hodnocení na zubaře MUDr. Lukáše Hubáčka - Horáčkova, Praha 4 - Pankrác, který mi rozvrtal a zničil zdravé přední zdravé zuby (nyní po endodoncii), nenávratně poškodil trojklanný nerv a odblokoval čelistní kloub. Je to nejhorší zubař na světě!!! Problémy mám kvůli němu celý rok 2016, chci ho soudně zažalovat. Používá také zavirované nástroje, musíte si u něj kloktat dezinfekčním roztokem...Vyhněte se mu obloukem! Dobrého zubaře stále hledám.

jborska
22. pro 2016

Zároveň děkuji modrému koníku, že zveřejňuje názory pacientů ihned, bez cenzury.

anetka1701
22. pro 2016

Chodím do dent medico. Mají dvě kliniky. Je to soukromé, kapku dražší (ne o moc) ale a péče!! Naprosto neskutečná :o) Beru tam i děti, k zubaři se těší a nebojí se, ani trhání zubů...

jborska
23. pro 2016

Pro veverku33 i ostatní: Téměř týden jsem čelila obstrukcím na zveřejnění svého negativního hodnocení na bývalého zubaře na stránkách www.znamylekar.cz , které hodnotí české lékaře a spokojenost pacientů s nimi. Na portále pracují snad samí cizinci (ne Češi), včetně seniorských moderátorů = rozuměj cenzorů hodnocení pacientů, kteří mají potíže i s českým pravopisem.
Kladný názor na jednoho zubaře mi tam zveřejnili téměř hned, ale záporný (na MUDr. Lukáše Hubáčka z Prahy 4) mne nutila polská cenzorka několikrát měnit, a to celé fragmenty vět, ačkoliv neobsahovaly žádné vulgarity, apod. Ani pak můj názor ne a ne zveřejnit. Když mi po několika dnech polská cenzorka sdělila, že negativním hodnocením prý porušuji zákony ČR, nevzdala jsem to, vyžádala jsem si kontakt na jejího nadřízeného (ten prý neumí česky, jen anglicky, rusky a polsky), ale hlavně jsem jim oponovala, že oni porušují čl. 3 Listiny práv a svobod občanů ČR, který výslovně zakazuje cenzuru. Jejich cenzorka poté náhle do 5 minut po týdenní tahanici můj "zjemněný" názor konečně uveřejnila. Kladným hodnocením na www.znamylekar.cz příliš nevěřte, může to být skrytá reklama či lži. Oni lékařům spíše poskytují prostor k reklamě a kryjí je tím, že negativní hodnocení mažou. V současnosti je situace s dobrými dentisty v ČR bohužel velice kritická, neznám nikoho "levného a dobrého". Mne zmíněný zubař zničil přední zuby, poškodil trojklanný nerv a odblokoval čelistní kloub.
Češi a Češky, nenechejme si nikým omezovat svobodné vyjadřování! Díky, modrý koníku.

barunka91
23. pro 2016

Pan doktor Pšeničný na Karlově náměstí - skvělý profesionální přístup ke všem věkovým kategoriím, soukromá ordinace ale kvalita je opravdu vidět

radka8888
23. pro 2016

Jestli máte dva roky otevřené dva zuby, tak jen nějaký kaskadér by Vám je zavřel. Najdete si někoho spolehliveho, aby vám udělal plán komplexniho ošetření.

malinka2
23. dub 2017

Teď jsem taky hledala šikovného zubaře a tohle mi přišlo jako prima návod při hledání 🙂 http://www.stomapro.cz/zubar-brno/

jborska
23. dub 2017

@barunka91
MUDr. Pšeničný je šikovný, ale velice drahý. Jako amatérský herec uhraje cenu za endodoncii na 20.000,- Kč, ale tu jinde stejně kvalitně pod mikroskopem zvládnou provést za cca. 3.500,- Kč.
Když jde do tuhého (např. nějaká infekce), pošle Vás stejně na kliniku a pak neodpovídá na e-maily...

javorost
2. čer 2017

Dobrý den. Chtěl bych varovat před ARBES DENT na Praze 5 . Byl jsem tam u příjemné, mladičké doktorky Gerasenko (snad jsem jméno nezkomolil). Podle rentgenu mi říkala, že potřebuji rozřezat dásně a očistit krčky zubů u kořenů. A u stoliček vyvrtat díry přes blomby a léčit ty zuby vnitřně (o tomto způsobu jsem ještě neslyšel). Šel jsem tam kvůli tomu, že jsem měl u 7 kapsu se zánětem. Naštěstí jsem pak měl cestu ke své paradentoložce, která podle stejného rentgenu usoudila, že tu 7 je potřeba vytrhnout (že zánět je veliký a zub mrtvý), ALE JINAK NENÍ POTŘEBA NIC DĚLAT. To jsou hodně jiná vyhodnocení. R. Šmíd

radka8888
2. čer 2017

@javorost vzhledem k tomum ze nevime , jak vypada Vas chrup ani jeho okoli, tak to nic neprokazuje. Vase parodontolozka se muze mylit, stejne tak jako druha pani doktork

hasky24
2. čer 2017

@anetka1701 Dent medico je pro děti nejlepší , syn nemůže dospat vždy když má jít na kontrolu . 😅

terkavil
23. zář 2019
Uživatel terkavil je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkavil.

Článek přesně o tom tu https://dsmile.cz/kam-na-praze-5-k-zubari/ , plus já chodím v k ním a nemůžu si stěžovat. Péče úplně mega a moderní přístroje.

matej0112
21. čer 2022

Dobrý den, doporučuji zubní ordinaci https://www.sonet32.cz/ na Praze 2 🙂