Ahojte babulky, poradte prosim nejakeho dobreho gynekologa v Brne. (naj muza) Pozerala som aj na stranku znamylekar.cz, no pisem aj tuto pre rosirenie obzoru 🙂 Dakujem.
Chodím k mudr. Přívarové - Herčíkova. A taky spokojenost.
Já chodím k MUDr. Fellerovi na Českou, ale nemám s čím porovnat. Doporučila mi ho kdysi máma, která měla dr. spoustu a tohoto už si nechala a měnit nechce 😉
jednoznačně Karel Nevrlka v židenicích😉
Stejně jako @vendy26 ! je to treti doktor, ktereho jsem vyzkousela a uz odtud nikdy neodejdu..Akorát co vím, tak nebere nové pacientky.. ale třeba je něco nového.. kdyžtak zavolat 😉
MUDr. Karel Nevrlka- jednoznačně špička- jak po odborné, tak po lidské stránce 😉 A vůbec je u nich v ordinaci pohodčka i sestřičky jsou super 🙂 Akorát mám pocit, že má plno, ale za zkoušku nic nedáš.
MUDr. Bílková v Sanatoriu Helios, je moc fajn
Karel Nevrlka to je pro mě nejlepší gynekolog a taky je gynekologie v centru Reprofit , tam jsou taky výborní, já sice chodila o patro výš skrz umělé oplodnění, ale všichni jsou tam skvělý 😉
MUDr.Snopková, Pekařská, naproti nemocnici. Neznám lepší.🙂
MUDr. Nevrlka je dobrý, jestli bere tak nevahej🙂 🙂 🙂 🙂 Doporučuji se rozhodně vyhnout MUDr.Miličkové na poliklinice Viniční, byla bys hodně zklamaná, já si tam připadala u ní jako obtížný hmyz, takže nebrat🙂 🙂 🙂
MUDR. Simona Kubickova na Orli v Brne
Mudr. Šula v Heliosu🙂
Navštěvuji již prvním rokem REPROFIT v Brně, krásné prostředí, milý a odborný personál! 🙂 Konkrétně chodím k MUDr. Pospíšilové. Nevím, zda přijímají nové pacientky, ale po telefonické dohodě to zjistíte.
Takže za mě DOPORUČUJI REPROFIT !!!
Doporucuji Centru ambulantni gynekologie na Orli 10, je tam vice lekaru a lekarek,ja chodim konkretne k Mudr. Jancovi a je super
Mudr. Strmisková, jsem u ní tři roky a dvě těhu a nemůžu si ji vynachválit
Pan doktor Havránek 🙂 skvělý přístup,milá sestřička výborné vybavení
@asineda Ahoj, prosím tě, čtu, že jsi spokojená s Dr. Šulou z Heliosu. Dělá při každé návštěvě v těhotenství UTZ a jak u něj probíhá kontrola v těhotenství? Já jsem u svého dr. byla v těhotenství z jeho péče docela zklamaná, utz všehovšudy 3 a jinak nic. Jen jsem si tam přišla pomalu pro razítko do průkajdy a bylo :/ A ráda bych někam jinam. Moc díky!
Dr Páral - Gynline - Koliště. je to už můj 6. gynekolog 😀 a tohoto jen tak nevyměním! Kdo ho zná nechce jinam - lidský přístup a přitom je opravdu odborník
Já taky doporučuji Mudr. Strmisková, je fakt výborná 😉
Taky MUDr. Strmisková 😀
Mudr. Páral -gynline. Úžasný clovek a odborník 🙂
Gynekologie orlí 10, dr. Janča 😉