Dlouhý zpoždění. Co mám dělat?

lujhu
17. črc 2024

Ahoj, co podle vás mám dělat? Podle testu asi těhotná nejsem poslední MS byla 5/6 pobolíva mě podbřišek chvílemi a pak to přestane, cykly pravidelný nemám může to bejt cokoliv jsem stoho vedle, přemýšlela jsem třeba o štítné zlaze s kterou se léčím že třeba se změnily hormony a teď mám to zpoždění nebo zas úbytek váhy? Ale zas nemůžu každý měsíc hubnout to by byla zachvily že mě kostra 😄 ovulaci vůbec nevím kdy byla vím že jsem měla hlen ale jaký datum teď vůbec nevím zkoušela jsem testy v půlce cyklu a byly negativní, k dr můžu jít až 22/7 má dovolenou, Do ty doby nevim z toho čekání mě trefí 😬 stejně si myslím že asi nic zvláštního nezjistí, snad to do toho termínu dostanu a bude po problému 😆

sorboni30
17. črc 2024

@lujhu já měla kdysi zpoždění měsíc a jen kvůli tomu, že jsem byla ve stresu z dovolené. Nesnáším totiž letadla a letěli jsme na dovču. Já ve stresu.. a i když jsme se pak vrátili nedostala jsem to.. až po měsíci takže faktorů může být víc. Stres, štítná žláza, počasí tělo reaguje jinak..
Pak si zajdi k Dr pokud tě nic nebolí ať koukne

lujhu
autor
17. črc 2024

@sorboni30 No ještě mě napadlo že jsem měla jednu malou sklenku vína s colou tak jeslí to třeba není tím? Ale četla jsem že víno spíš naopak MS přivoláva😄

sorboni30
17. črc 2024

@lujhu to nemá žádný vliv sklenka vína..na tak dlouhé zpoždění

palja
17. črc 2024

@lujhu já mívám 2x do roka anovulační cykly. To mám pak jeden cyklus bez ms, takže zpoždění je i 36 dní. U dr jsem byla, na odběrech, na vyšetření a nic se nezjistilo. Řekla jen, že i u zdravé ženy to tak může být.

lujhu
autor
17. črc 2024

@palja Jo i to se může stát no jsem zvědavá,

palja
17. črc 2024

@lujhu já jsem to měla potvrzené i od dr z ultrazvuku a pak jsem si měřila bazální teplotu. Takže jsem se už nijak neznepokojovala. Vyšetřená jsem byla. Takže jsem věděla, že ms přijde až za nějakých 62 dní (bez vyvolávací injekce). Mám 2 dcery, takže i s takovými cykly se dá otěhotnět.
Ale k dr bych normálně zašla a průběžně si dělala těhot. testy. Ta ovulace mohla být později a tím se to celé mohlo posunout.

lencaa11
17. črc 2024

@lujhu může to bejt cokoliv a taky nic tělo není stroj na Ms má vliv vše co se kolem vás děje pokud nejsou žádné bolesti klidně bych počkala na svoji dr

lujhu
autor
17. črc 2024

@lencaa11 Mám jen takové lehčí jako když se to má dostat a pak to odezní takže se to dá vydržet