Dlouhodobá zatvrdlina v prsu bez bolesti a teplot

cockina
27. zář 2016

Ráda bych se zeptala, jestli jste někdo netrpěli zatvrdlinou v prsu, která se vám dlouhodobě nedařila odsát ani rozmasírovat?
Prso mám zatvrdlé již 4měsíce a doktoři si mě přehazují jako horký brambor. Mám za sebou ultrazvuk i magnetickou rezonanci a neví co s tím. Ze začátku všichni radili masírovat, zahřívat a odsávat. Nic nepomohlo.
Ráda bych podstoupila operaci aby mi to vyjmuli, ale nikdo mi to nechce udělat.

dadushe
27. zář 2016

@cockina A navrhovali něco doktoři? Ono řezat do kojícího prsu je docela problém... Nešlo by to napíchnout a vysát jehlou? Myslím jako punkci...

cockina
autor
27. zář 2016

Bohužel už nekojím. Malý už to odmítal a ani nic neteklo. Na základě ultrazvuku řekli, že to odsát nejde.

dadushe
27. zář 2016

@cockina Tak potom nechápu v čem je problém, neřekli ti proč tě nechtějí operovat?

dadushe
27. zář 2016

Zkus se zeptat tady, píšou odpovědi lékaři a dost mi to kolikrát pomohlo. Prokonzultuj to. Nahoře si dáš specializaci a pak region...nejlépe Prahu nebo něco velkého, ať se ti vyjádří víc doktorů:
https://www.znamylekar.cz/otazka-dotazate-se

cockina
autor
27. zář 2016

@dadushe : nikdo nic neříká. Pořád chodím na testy a kontroly. Teď jsem byla na té magnetické rezonanci vyloučit i rakovinu protože mám hrozně zvětšené žlázy. Čekám na výsledky. Nikdo do toho podle mě nechce říznout, protože vůbec netuší co je tam čeká a taky kvůli tomu, že je to velké jako celé prso. Měla bych potom obrovskou jizvu. Mě už to ale začíná být jedno, protože poslední dny trpím bolestmi a nepomáhají ani silné léky od doktora.

cockina
autor
27. zář 2016

@dadushe : zkusím, díky.

dadushe
27. zář 2016

@cockina Držím všechny palce, ať se ti to vyřeší. Musí to být nejen bolest, ale obrovský psychický nápor. Teta mi vyprávěla jak si šla pro výsledky biopsie z hrčky v prsu. Sedly si před ní 4 doktoři s kamennými výrazy a řekli jí, že všechno je v pořádku. 14 dní pořádně nespala a málem jim tam zinfarktovala.
Věřím, že kdyby to bylo zlý, tak by na to už přišli, když tě prohání tolika vyšetřeními. Na tohle se kouká jako první. Tak se drž a nedej se :-*

cockina
autor
27. zář 2016

@dadushe : díky moc. Věř mi, že mě ta tvoje podpora zase nakopla 🙂