Divná menstruace. Zažila jste některá?

zirafa8
23. čer 2022

Krásný den,
V únoru jsem vysadila antikoncepci. 3x jsem měla menstruaci úplně bez problémů- cyklus +- 30 dní ( maximálně o den dřív či později, žádné výrazné odchylky) , vše v normálu. Dokonce jsem vždy cítila i ovulaci ,dost výrazně. Ale nyní tato čtvrtá menstruace je nějaká divná, za prvé jsem dostala lehké špinění teprve včera 36 DC, ale nějak se to moc nerozjizdi pořád jen maličko spinim. Břicho mě bolí už týden, a to dost jakoby to už mělo přijít ale furt nic..test jsem si dělala ale ten je negativní . Je pravda že tentokrát jsem ani necítila v půlce cyklu ovulaci. Většinou to mám tak ze chviličku spinim a pak se to rozjede ale teď je to nějaké divné. Zajímá mě , zda to nějak řešit nebo se to po vysazení může takto stát? Zaráží mě, že 3x v pořádku a po čtvrté je to takto...
Moc děkuji za zkušenosti 🙂

beruska97
23. čer 2022

@zirafa8 taky jsem po vysazení antikoncepce měla každý cyklus jiný, ten poslední cyklus jsem měla dost problémů v rodině a tak takže hromada stresu a tím se to celý ještě víc rozhodilo a ovulaci jsem měla až v době kdy jsem měla dostat menzes, prostě celý obráceně. Myslím si že takhle to teď prostě bude, rozhozený než si tělo zvykne

zirafa8
autor
23. čer 2022

@beruska97 moc děkuji 🙂 ja si právě myslela , ze když ty první 3 měsíce byly úplně bez problémů pravidelně,že už jsem to překonala a bude to tak furt 😁nikdy jsem s menstruaci neměla problém tak je to pro mě neznámá trošku 🙂