Ahoj holky.
Chci se zeptat, máte někdo zkušenost? Absolvovala některá z vás diagnostiku z očí? Co vám to dalo? Bylo to k něčemu?
Díky za vaše zkušenosti
@slecnami děkuji za zkušenost... Máme tady v blízkém okolí jednoho právě, řekla bych vyhlášeného. Od pár lidí z mého blízkého okolí jsem slyšela jen chválu... A to se dozvěděli i věci, které člověku nemusí být příjemné...
Řeším teď pár zdravotních věcí. A tak nějak z nouze zkouším vše, co je nějakým způsobem dostupné. A vzpomněla jsem si právě na onoho pána. Tak mě zajímají právě zkušenosti i jiných lidí...
@nikoulinka Jak jsem psala, zrovna tohle mi přijde, že může fungovat (a to jsem fakt spíš pro klasickou medicínu, žádné bio-ezo 😉)... Pokud je pán vyhlášený, tak do toho jdi, maximálně přijdeš o peníze, nic horšího se nestane... 🙏🍀 Držím pěsti, ať se zdraví umoudří a je zase dobře ❤️!
@slecnami moc děkuji!
@nikoulinka Ahoj, já bývám k těmto věcem docela skeptická, ale zrovna iridologie mi přijde docela fajn, akorát najít opravdového odborníka...
Já byla před několika lety a byl to úplný omyl. Nechala jsem si nacpat bylinky za několik tisíc (moje blbost) a dozvěděla jsem se (mimo jiné), že když maluji na dřevo, nemůžu se divit, že se mi nedaří donosit miminko (byla jsem po potratu), protože dostatečně nepodporuji ženskou energii. Takový blábol. Pak se nám ještě snažila vnutit jakýsi očišťující pobyt v lese. Jeli jsme tenkrát kvůli tomu do nějaké vsi z Prahy na Vysočinu.
PS:Maluju dál, miminko se povedlo. 🙂