Nevim,kam to mam napsat...
Pred 3 tydny jsem zjistila,ze jsem tehotna s mym milencem.Ted se se mnou rozesel s tim,at se toho zbavim a potrat zaplati manzel.Ze ma jine zeny zaroven se mnou a na me sere.Po 3 letech s nim a manzelem se citim na dne.Manzel me nepritahuje (ale mame spolu 1 dite) a tak jsem si nasla nahradu.Ten druhy mi lhal,podvadel me a i me zbil.Jsem uplne sama.Napadaji me myslenky na sebevrazdu
Holka, tak to by sis to asi fakt měla hodit... jinak to nevyřešíš, když nejsi schopná řešit ani problémy ve vztahu s manželem. 🤷🏻♀️😅
@johanka111 to jako myslíš vážně. Ty máš dítě, jsi těhotná a myslíš na sebevraždu? A to dítě co máš manželem ti je u prdele, že ho chceš připravit o mámu? Prober se z ty diskotéky. Když máš bohovku, tak se máš chránit. Nebo je takový problém brát antikoncepci nebo použít kondom?
Sama asi nejsi, když potrat zaplatí manžel. 🤦♀️Koukej se sebrat a začni se svým životem něco dělat. Fnukas na fóru pro maminky, kde ano řeší se problémy, ale tohle se řešit dá a v klidu.
Jak se k tomu staví manžel? O o té tvé bokovce věděl? Proč tě nepritahuje? Zkoušeli jste si promluvit? Jít do poradny?
@johanka111 ach jo, další nepoučitelnà milenka. Dobře ti tak upřímně, nemáš podvádět. Tebe nelituji, spíše toho dítěte co nosíš pod srdcem. Měla ses upřímně chránit. A myslet na následky, které se jak se zdá dostavily. Teď ti nic nezbývá než to probrat s manželem, jak se on k tomu postaví. A když už myslíš na sebevraždu, tak mysli i na to, že doma na tebe čeká další dítě. Doufám, že tě tohle vytrestá.. protože řešit problémy s manželem tak, že si najdeš milence někdy není řešení.
@tasimia Ano,doufam,ze me to vytresta.
@johanka111 no jsem zvědavá jak se k tomu postaví manžel. Tady je další důkaz toho, že milenci slibují jen to co potřebujete slyšet. Když přijde na věc, tak se ukáže jejich tvář.
@tasimia Nereknu mu to.To by ho znicilo.Zamilocala jsem se do milence amlela,ze s nim budu zit,ale ted mate pravdu.Dopadla jsem,jak si zaslouzim.
@tasimia S podvadenim samozrejme souhlasim.Jenze ja s manzelem vubec roky nespim.Je obezni a nepritahuje me.Ale je hodny
@johanka111 a jak to chceš utajit? Nebo si rozhodnutá jít na potrat?
@tasimia na 90 procent.Ja jsem se proste zamilovala so nepraveho a myslela,ze se mnou bude.on na me ale evidentne uplne kaslal a jsem vzduch.
@johanka111 Boze, boze, ty jsi neskutecne blba. Co ti na to rici jineho? Tahle situace ma jenom jedno eticke reseni. Priznat to manzelovi, dite si nechat a doufat. Vse ostatni je habadura jeste vetsi nez nevera.
Prober se a začni to řešit. Řešení není sebevražda- nechala by jsi nešťastného manžela i dítě. Podle data registrace budeš starší matka. Já za sebe ti můžu říct, že mé dceři máma schází - bude jí už 5 let. To, co můžeš vyřešit, vyřeš. Některé věci neovlivnis- nemoci, tragédie. Ty máš ale celý život před sebou.
@johanka111 Ať se stalo cokoliv, to miminko u tebe v bříšku za nic nemůže... Já bych na potrat nešla....co manžel, vy jste spolu nespali že by to bylo jeho?
@sudylichozrout nenapsala bych to lépe 👍 naprosto souhlasím
Když vidim nadpis deprese, chci ráda pomoci a přispět povzbuzenim, nekomu, kdo má vážnou nemoc, která moc moc boli. Ty ji nemáš, jsi jen nešťastná z toho, co se stali. Tak se seber a řeš - na potrat bych asi šla, snažila se udělat něco z manželstvím a rodinou.
Johanko, tohle není moc hezká lovestory, ale někdy to tak bývá. Chvíli se člověk veze životem a je to pěkný i bez námahy, no a pak zase musí zamakat, překonat se, rozhodnout se a třeba i něco obětovat. V první řadě si uvědom, že jsi mnohem víc, než jen milenka! Jsi taky máma, životní parťák a samostatná mladá hezká žena. Ze všech těchto rolí taky můžeš získat hezký zážitky, i když teď v porovnání s mileneckým vztahem blednou.
Na milence bych se vykašlala. Nevěra se může přihodit, ale pokud je někdo proutník systematicky, jako ten Tvůj, co má i další milenky vedle Tebe, moc štěstí s ním stejně neuděláš.
Otázka je, co s těhotenstvím. Pokud je aspoň trochu šance, že by ho Tvůj manžel mohl považovat za vlastní, nechala bych si ho, ať už vám manželství vydrží, nebo ne. Pokud ne, šla bych na potrat, je-li to možný. Pak bych se být Tebou soustředila na svoji nespokojenost se životem a přemýšlela, co s ní. Jde jenom o vzhled manžela? S tím se dá něco dělat. Řekni mu to, navrhni mu řešení. Máte mrtvý vztah? Nebaví Tě současný životní styl? Pokus se to změnit. Buď společnými aktivitami, nebo podnikni něco sama. Někam vyraž, najdi si lepší práci, něco se nauč. Přemýšlej nad tím, co chceš, co Ti dělá radost samo o sobě, bez ohledu na jiné lidi. Možná to povede k rozchodu, ale máš šanci si přitom aspoň vybudovat nějaký vlastní život, než abys ses musela věšet na chlapy, co za to nestojí.
@johanka111 A co se k tomu postavit čelem. Vysvětlit manželovi, co jsi provedla, v klidu donosit miminko a dát mu adopcí šanci na život. Máš rodinu, v tom bys.mela čerpat síly na nový začátek. Potrat nebo sebevražda není trest pro tebe, ale pro miminko a tvoji rodinu. Co takhle přestat myslet jen na sebe 🤷
@lestoc Strasne moc dekuji
Sorry, ale já musim. Kolik dalo prace to vymyslet?