Přeji hezký Den. Tak jsem se ''dockala'' a zítra na 10h letím na vyšetření (GFSK) a samozřejmě nervy pracujou .
Už něco málo přes měsíc,mívám občasné bolesti v oblasti žaludku,jednou bolest trošku vlevo,jinak většinou uprostřed a vpravo pod zebry...bolest je ok,nezvracim a snedla bych na co přijdu:D. 3x jsem s tím byla na pohotovosti(pl-dovca) výsledky krve v pořádku,RTG v poradku,naposledy udělali teda i sono břicha,vše v pořádku,jen teda 'plovaci echa do 3mm've žlučníku-závěr Sludge zžlučníku,tedy bahynko. No A a zítra mě čeká gastro. :( ja se tak strašně modlim,at to není nic vážnějšího,a je totřeba ten žlučník...posledních pár dnů,jsem fakt v nervech z toho,bojím se o slinivku(kdežto krev,i sono) nic nenasvedcovalo,ze by to byla právě ona. Máte někdo zkušenost? S takovouto občasnou bolestí v okoli zaludku,a obcas i pod pravymi zebry? A byl to treba opravdu jen žlučník? D
Ještě otázka-dnes mám chuť si dát jednu-dvě Plzně, od pulnoci nemám jíst,ani pít, když si je dám kolem 20h bude to v pořádku?Díky za přečtení!!
@luciichell Příbuzný měl bohužel rakovinu slinivky a žaludek ho vůbec nebolel. Spíš na boku až záda.
@luciichell Jen k té plzni - ta opravdu nevadí. Gastroskopie je v pohodě jinak - střílnou ti umrtvovací sprej do krku a důležité je poslouchat, co ti říkají - dýchat pusou, nepolykat apod... Vše ti vysvětlí a když budeš dbát pokynů, bude to rychle za tebou.
Jinak slinivka by byla vidět jak na UZ, tak v krvi (měla jsem zánět a né jen jednou).