Dami mám strašný deprese už nevim co dál....úřed měsícem jsme prodělaly jednodení střevní chřipku...
A já mám zase deprese že to můžem mít zas... přitom to nebylo nich hrozného..ale ten strach z toho je silnější než já...mám i lvůly tomu stresu divný zažívání...dnes jsem si koupila probotika pro dospělé,,,myslíte že to může být i jako prevence proti střevním chřipkám? a jestly mi to dá dohromady i to zažívání? děkuju za odpovědi...a podporu ☹
já vlastně ani nevím... jen proszě už se nechci stresovat chci být zase v pohodě.. ale nějak to nejde😢
@milujusvdhosyna Připomíná to spíš panickou poruchu. Chtělo by to asi nějakou psychoterapii nebo možná i psychofarmaka.
no deprese jsou aai už pryč ale trápí mě teď z toho to zažívání cokoliv snim tak jsem hned plná a mám kyselo v puse. a občas průjem či zácpa.takhle to mám už asi týden..pomůže mí na to psaný helicíd?
Helicid pomůže na to překyselení žaludku, probiotika máte jaká? Upraví to i průjem i zácpu a když byste chytila střevní chřipku, bude mírnější a rychle se z ní dostanete.
Pokud máte obavy, strach, až je vám nevolno apod., je lepší to probrat s odborníky, může to být ta panická porucha, jak píše @ivular
Probiotika byla to jediné co mi střeva a celkové zažívání upravilo, bez nich bych měla strašné problémy a bolesti.
@milujusvdhosyna využívej si tak týden třikrát denně Endiaron, ten zničí bacily ve střevě a k tomu ty probiotika, to vždy zabere mně, ze střevních chřipek mám stejnou hrůzu jako Ty a už jsme jich prodělali tolik, že bych o zvlàdání a léčbě mohla napsat romàn. Samotná probiotika nezabràní, abys dostala střevní chřipku, to spíš ten Endiaron, když jsem přišla do styku s někým, kdo zvracel nebo ji měl, nasadila jsem si ten Endiaron hned, brala 3 dny až týden a nedostala jsem ji.
já je dávám pouze soušasne s antibiotiky, nebo když jdeme na zahraniční dovolenou do Afriky, nebo Azie. Jinak je nedávám vůbec
Zaměř se na sebe, co tě opravdu stresuje, v jakých situacích ti bývá nevolno. Na svou psychiku. Nebude problém tam?