Ahoj holky ci zeny chci se optat vola Vam Vas gynekolog kdyz jdete na cytologii a rekne Vam treba pak za tech 14 dni vysledky nebo si musite zavolat vy sami?Ja jen kdybych je mela spatne tak by mi zavolal ze?Jak to mate vy?
Musím si zavolat sama.
To by se z těch telefonátů zbláznili. Pokud jsou výsledky ok, nevolají. Volají je v případě, že nevyjdou dobře a je třeba jít na kontrolní stěr.
Když jsou OK tak nevolaji když ne zavolaji.
Přijde mi SMS s výsledkem do 3 týdnů . Zrovna zítra jdu 🙂
byvaly doktor by se ozval v pripade problemu, soucasny posila e-mail/SMS se zpravou, ze je vse ok 🙂
@kajacob sms me nikdy nechodi vzdy sem volala sama.
Musím si volat sama, vždy mě zajímá výsledek, takže zavolat nezapomenu..🙊
Nám Dr píše SMS ať je výsledek jakýkoliv
Mám si volat sama. Výsledky prý nehlida. Je to moje zodpovědnost, jestli si zavolam.
U mé doktorky volají jen když by výsledky dopadly špatně
Dneska už se posílá SMS tzv. CGMeska. Chodí mi tak výsledky i připomínky vyšetření od lékařů. Pokud by byly výsledky špatné, tak by ti ale zavolali, ať se dostavíš do ordinace.
já bych se úplně nespoléhala na to, že všichni dr vždy ty výsledky hlídají. Já třeba loni byla na kolonoskopii a bylo mi tam řečeno, výsledky pošleme praktikovi a on Vám dá vědět... čekala jsem měsíc až mi to nedalo, když jsem volala, tak jsem si říkala, kdyby byla histologie špatná, určitě by mi volali sami už dříve a ejhle, doktorka se mě ptala na jméno a teprve to po měsíci lovila z datové schránky, pět minut si tam mumlala pod nosem, aby si teprve přečetla rozbor histologie...
@vladenkamaminka u nás je to stejne. Doktor prostě nehlida výsledky, kouká na to až když si zavoláme nebo napíšeme email. Sama sestra mi to říkala, že u preventivní cytologie to doktor nehlida, tak ať si hlavně zavolám o výsledky.
u nás na gyndě je to nastavené tak, že volají pokud je něco špatně. Prý kdyby tam každá volala na výsledky, tak se sestřičky zblázní a nedělaly by nic jiného ...
Chodí mi výsledky do systému, který k tomu gynekolog má. Nicméně to tam vkládají ručně a zrovna jednou, když mi výsledky nevyšly dobře, mi to zapomněli poslat. Takže pokud ti do 2 týdnů nezavolají či nenapíší, tak ti doporučuji jim zavolat, zda už výsledky mají...