Ahoj holky,
Jsem 8 měsíců po porodu a ms zatím nedorazila... Poslední asi týden mě ale pobolívá v podbřišku. Ráno jsem se vzbudila a měla jsem vodnatý výtok. Nejdřív jsem si řekla, zda to není ovulace, ale čípek mám tuhý, zavřený a hodně nízko. Cítím se dnes i taková hodně citlivá, chce se mi vlastně skoro ze všeho plakat XD Může to být přicházející ms? Jak to vypadalo při první ms po porodu u vás?
*Možná to moc zkoumám, ale "bojím se" dalšího těhotenství... Do budoucna budeme chtít další miminko, takže teď jedeme jen přerušovaně, nijak víc to nehlídám. Ovšem preferovala bych to až později.
@lencaa11 Děkuju za odpověď 🙂 Test jsem si dělala v pátek nebo v sobotu ráno, teď nevím... Po pár dnech toho pobolivani, když ms nepřišla. Byl negativní. Dneska se to ale posunulo dál no. Tak asi ještě pár dní radši počkám a když ms nepřijde, tak udělám další...
@slunicko166 to může být různé. Já první MS dostala v roce starší a měla jsem ovulaci a hned na to menstruaci. Takže by k těhotenství ani dojít nestihlo. Asi až ten třetí nebo čtvrtý cyklus se ta fáze mezi ovulací a MS protáhla. Ale měla jsem šílené psychické stavy před MS. To jsem nikdy neměla předtím. Deprese, všechno bylo špatně, protivná jsem byla i sama sobě. Po druhém těhotenství jsem to dostala až v roce a půl a hned normálně. I to PMS bylo podstatně lepší. Ovulaci jsem ale poznala, takže jsem věděla, že to už naskočilo. Jako pojistku k přerušovanému sexu jsem používala spermicidní gel a na ověření cyklu ovulační testy.
@cherie24 Děkuji za sdílení 🙂 uf no jsem zvědavá co z toho bude... Před těhotenstvím jsem svůj cyklus znala dobře, tak jsem myslela že taky poznám až se to bude rozjíždět, ale jsem z toho totálně zmatená. Ten spermicidní gel je dobrý tip!
@slunicko166 no klidně to může bejt těhotenství přerušovani sex není HA a po porodu jsou ženy více plodné ...vyzkoušela bych test a podle toho uvidite