Dobry den,
Poradil by mi nekdo, co mohu videt na ultrazvuku?
Dekuji
Mela jsem pridat vice informaci, pardon. Jsem po ivf, 2 embrya. Krevni test pozitivni, ale na ultrazvuku si nejsou jisti, zda neco vidi, krom 8cm cysty. Zkousim, zda nekdo nevidi neco vic. A ta cysta mi prijde desiva, take boli.
Tak s cystou bohužel neporadím. Nikdy jsem ji neměla
Ale právě ta 4. fotka mi připomíná vyšetření folikulů během ovulace.
Takže to nahoře je cysta 😳😳
Jak dlouho po IVF? Já teď byla první den 7.tt a nebylo vidět ještě skoro nic, jen žloutkový váček
Myslím, že hcg je vysoké. 15.8. tak to už by zaznamenal i test - ale díky krvi není ani potřeba. Já otěhotněla podle všeho 6.8. a včera na utz nešlo ještě opravdu skoro nic vidět.
Ta cysta nemusí být vždy problém. K tomu Vám nějak něco blíže řekli? Když je bolestivá...
na té poslední fotce náznak gestačního váčku, ale pokud nevidí víc doktoři, tak těžko laici na foru :( Přeji hodně štěstí
@leniane ahojky, nevim uplne z jakeho duvodu ti delali utz uz tak brzo, ale obvykle to je tak, ze se udela transfer, za 14 dni se udela krev a za dalsich 14 dni se teprve jde na utz, kde je uz videt srdicko. Takze vydrz, HCG je pekne, tak snad tam nekde bude🙂 a s tou cystou uvidis, mam zkusenost s odsatim cysty jeste pred ivf, udelali mi to jehlou pres stenu, ale nevim, jak se resi kdyz uz jsi tehotna. Mela jsi hyperstimulacni syndrom nebo zapomneli neco odebrat?
Tak já nevím... 4. fotka vypadá jako vaječník a 5. jako váček (podle zobrazení týdne) 😁