Zdravím - chtěla jsem se zeptat, zda jste náhodou neřešily stejnou situaci.
2 osoby v rodině Covid pozitivní - izolace končí dnes. Další 2 osoby pozitivní od včerejška.
Protahuje se těm původně nemocným karanténa nebo po odeznění příznaků můžou už normálně fungovat? Setkala jsem se bohužel s nejednotnými názory, budu volat na hygienu, ale nevíte náhodou takhle předběžně někdo? Moc děkuji!
Jak se vyresilo prosim, mame tutez situaci
@lobella u nás doma také ,myslím že ta osoba ,která už je bez příznaků 2 dny ,si udělá test a může do školy při negativním výsledku.A pro toho pozitivního platí 5 dní karanténa .Také se v tom ztrácím .
@katherine177 to jsem si myslela, a jak je to s ostatnimi, co jsou negativni? U nas starsi dcera pozitivni, priznaky, my s manzelem bez priznaku, pcr negativninyni vsem skoncila izolace, karantena a je pozitivni mladsi dcera, my s manzelem stale bez priznaku i negativni test,...musime znovu do karanteny, kdyz je ted pozitivni mladsi?
@lobella já myslím ,že ti negativní nemusí ,jen ti pozitivní do karantény ,my také nemáme příznaky ti negativní .Ani ten nejmenší pozitivní je už teď bez příznaků.
@lobella Pokud jste byli negativní, tak bohužel musíte znovu do 5 denní karantény . Takhle to měl strýc a jeho rodina. On pozitivní jeho manželka a dcera se synem museli na test manželka pozitivní děti negativní museli být stále v karantene a znovu na test po dalším testu oba pozitivní takže izolace.
vyřešeno - netřeba komentářů