Covid, černý kašel, mykoplasmata. Co by ještě pomohlo?

natysnovec
16. lis 2024

Už asi 3 týdny jsem se normálně nevyspala. Výsledky? Covid, černý kašel a mykoplasmata. Občas asi tak 15x za den mívám záchvaty kašle až zvracím. Už nevím co dělat.😓 Jsem úplně vyřízena a prášky mi nepomáhají ani ty na zklidnění. Co mám dělat?😓😓😓 Prosím 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

1pomnenka
16. lis 2024

Když na kašel nic nezabírá, vařím sirup z piva. Recept je na netu a za vyzkoušení nic nedáš. Ale je fakt, že kašel při černém kašli trvá i 3 měsíce. Ať je ti brzy lépe.

simkrk
16. lis 2024

Kolegyně bere vitamíny od finclubu... S dcerou řeší zrovna štítnou zlazu, po pul roce braní vitaminu ma o dost lepší vysledky, záněty žádné a potřebne vitaminy doplněny😊 zkusila bych se na to fakt mrnout, jestli mas kolem sebe někoho.. A fakt to zkusit přes vitaminy, doplnit D, klidně kozí kolostrum, nějaké houby...
Ja už začínám věřit, že prášky nás opravdu nevyleci.. 😊
Vim, ze potrebujes pomoc hnedka abys mela klidne spani.. Ale tak... Proc to nezkusit..
A jednou jsem viděla ze na kašel je dobry.. Když si uvařís hrušku s trochou cukru, tak pit tu vodu.. 😃😊

natysnovec
autor
16. lis 2024

@1pomnenka Je to šílený už nevím kdy jsem se pořádně vyspala. Zvracím z toho kašle.

1pomnenka
16. lis 2024

@natysnovec Kodein na noc ti nepomůže?

natysnovec
autor
16. lis 2024

@1pomnenka Ani náhodou.
Teď jsem volala do nemocnice a řekl mi že codein 3x denně.

1pomnenka
16. lis 2024

@natysnovec Tak to by mě uspalo navždy.

natysnovec
autor
16. lis 2024

@1pomnenka uvidím. Dala jsem si teď v 17h a další v 21h aby se zvýšila hladina toho codeinu.

dashyyy
18. lis 2024

Inhalátor máš? Ventolin bych klidně přidala, fenistil, co nejvíc pomoct sliznicím od otoků.. klid, teplo, co nejméně pohybu, vysoké dávky céčka.. kašlat v klubíčku, drž se!