Už asi 3 týdny jsem se normálně nevyspala. Výsledky? Covid, černý kašel a mykoplasmata. Občas asi tak 15x za den mívám záchvaty kašle až zvracím. Už nevím co dělat.😓 Jsem úplně vyřízena a prášky mi nepomáhají ani ty na zklidnění. Co mám dělat?😓😓😓 Prosím 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kolegyně bere vitamíny od finclubu... S dcerou řeší zrovna štítnou zlazu, po pul roce braní vitaminu ma o dost lepší vysledky, záněty žádné a potřebne vitaminy doplněny😊 zkusila bych se na to fakt mrnout, jestli mas kolem sebe někoho.. A fakt to zkusit přes vitaminy, doplnit D, klidně kozí kolostrum, nějaké houby...
Ja už začínám věřit, že prášky nás opravdu nevyleci.. 😊
Vim, ze potrebujes pomoc hnedka abys mela klidne spani.. Ale tak... Proc to nezkusit..
A jednou jsem viděla ze na kašel je dobry.. Když si uvařís hrušku s trochou cukru, tak pit tu vodu.. 😃😊
@1pomnenka Je to šílený už nevím kdy jsem se pořádně vyspala. Zvracím z toho kašle.
@natysnovec Kodein na noc ti nepomůže?
@1pomnenka Ani náhodou.
Teď jsem volala do nemocnice a řekl mi že codein 3x denně.
@natysnovec Tak to by mě uspalo navždy.
@1pomnenka uvidím. Dala jsem si teď v 17h a další v 21h aby se zvýšila hladina toho codeinu.
Inhalátor máš? Ventolin bych klidně přidala, fenistil, co nejvíc pomoct sliznicím od otoků.. klid, teplo, co nejméně pohybu, vysoké dávky céčka.. kašlat v klubíčku, drž se!
Když na kašel nic nezabírá, vařím sirup z piva. Recept je na netu a za vyzkoušení nic nedáš. Ale je fakt, že kašel při černém kašli trvá i 3 měsíce. Ať je ti brzy lépe.