Covid aktuálně. Jak dlouho Vám trval?

veronikao87
9. srp 2022

Hezky den, vim, ze je to individualni, ale jaky jste měli prubeh covidu? Kolem mě měla většina maximálně tyden priznaky a pak vse v poradku. Já už se v tom placam 2 tydny a ta unava je silena. Nemate nějaké tipy, rady, co Vas postavilo na nohy?
Dekuji😊

9radka9
10. srp 2022

@veronikao87 meditace od Terezy kamerové na YouTube, ale né každý je založen takto spirituálně, kdo věří,tomu pomůže 😊 mně bylo první den naprosto šíleně, a zcela zdravá jsem se cítila 5. den

krisstina93
10. srp 2022

Děti a muž po 3 dnech v pohodě, já po víc jak týdni pořád nejsem ok, sice už mnohem lepší, normálně funguju, ale nemám moc chuť, když se najím, tak nastávají nevolnosti a jsem teda unavenejsi.

ludul
11. srp 2022

@veronikao87 Dnes nam konci karanténa... vyloženě špatně nám všem bylo max dva dny...teploty,únava,nevolnost,spavost...pak přišla rýma a kašel,ne nic dramatického, ale co teda neodešlo je nevolnost...dost často je mi špatně od žaludku,na zvracení, naštěstí nezvracine(7lety syn včera 2*zvracel,tomu konci karanténa v neděli,chytl to později) a pořád mám průjem...

katula94
12. srp 2022

@veronikao87 4 dny me bolela hlava a v krku. Delala jsem si silny domaci zazvorovy caj s medem z nastrouhaneho zazvoru