Ahoj, od rána zvracím, je to COVID, holky které jste taky zvraceli, jak dlouho to zvracení trvalo? A pomohlo vám něco? Doktorka mi poradila jen Kinedryl, ale zvracím všechno....
A je to opravdu covid? Není to ta velehnusná viróza, co lítá po ČR? Kdyby to byla ona, tak pak cca 3 dny se nedalo jíst vůbec nic, max cola po lžičkách (opravdu po lžičkách, aspoň nějaký cukr), možná zkusit glukózu. Vše odcházelo na vše strany. Nepromokavá podložka do postele nutná.
U nás při covidu zvracela dcera (necelé dva roky), pomohlo dvě hodiny nic nejist a nepít a pak pomalu jen suchý rohlík, těstoviny atd... Zvracela asi třikrát a pak už ne
Měla jsem "blicí covid" zhruba měsíc zpět... Ale první fáze (zimnice a zvracení) netrvala ani 24 h spíš 12 (pak jsme spala)... Nenašla jsme nic, co by zabíralo, krom spánku a tepla. Když se to pak trochu uklidnilo, šlo popíjet matonku (neperlivou), ale ze začátku žaludek neudržel nic. Několik dalších dní byl žaludek podrážděný, musela jsem si dávat pozor co a kolik toho sním, ale už se s tím dalo normálně fungovat.
@9radka9 Nevím jestli to funguje i na zvracení při Covidu. Ale nejlepší jsou borůvky v jakékoliv podobě, buď udělat čaj nebo jestli jsou kompotovaný tak šťávu z nich. Po lzickach. Dat jednu lžičku počkat pět minut a další lžičku.