Je tu někdo kdo prodělal nebo prodělává covid a má zároveň i panickou úzkost? Jak jste to zvládaly nebo zvládáte? Co vám pomáhá se zklidnit?
@irena1111 hezký večer,momentálně prodělávám Covid.Minulý týden v práci jsem se musela nakazit.V neděli jsem byla na testech a negativní a v pondělí jsem se probudila s teplotami a strašné bolesti zad,nohou,rukou,hlavy.A v úterý opět jsem šla na testy a pozitivní.Teď už jsem bez teplot,ale všechno mě bolí,i když chvilkama to ujde,ale pak opět mě vše bolí.Jen ta izolace není taková,jakou bych si přála.Bojím se,abych nenakazila zbytek rodinky.Doma nosím respirátor a rukavice,ale i tak se šíleně bohím.Už aby to vše skončilo🙏
Mám covid podruhé, paniky mi to nijak nezhorsilo 😉
Jsem týden po covidu. Ten strach, že nakazim ostatní byl strašný. a bohužel oprávněný, před prupuknutim příznaků jsem nakazila celou rodinu, tedy v době, kdy jsem nevěděla, že jsem nakažená. Proti úzkosti jsem se snažila poslouchat relaxační hudbu, afirmace na uzdravení a dýchací cvičení
Byla jsem připravená i na Neurol v nejhorším případě
@werumka Ty jsi zase C+? Ty jo, tak to je drsné. Držím palce. Co O?
@werumka s tebou se to podruhe porad tahne od toho ledna? 😳
@marcicek84 nene, tentokrat nová nákaza. Školka.
@werumka to si delas srandu,takze potreti? Ty budes tak promorena,ze uz te nezkoli nikdy nic.
Já dnes ale mám po :D chlap na mě dost koukal a chtěl mě poslat na psychiatrii :D
@irena1111 Ahoj! Já jsem prodělala covid v lednu a spustily se mi úzkosti, bylo to šílené, nemohla jsem dýchat, zažívala jsem pocity beznaděje. Po vyléčení mi pomohl Lavekan, doporučuju! Teď už je to lepší 🙂