Dobrý den, dnes jsem se vzbudila s bolestí hlavy a po obědě i zvýšená teplota.
Zítra večer má přijet mamka a tak jsem si dělala pro jistotu domácí test a byl negativní. Myslíte, že by byl pozitivní první den, co mám příznaky nebo až později?
O kontaktu s pozitivním nevím.
Děkuji 🙂
@michaelarousova to se posílá po 5 -7 dnech od kontaktu s nakaženým, ne?
@dududamart to je mozne..moje zkusenost..jeden den teplota ,bolest hlavy ,unava ..test byl negativni ...takle to slo dalsi dva dny a teprve ctvrty den ztrata cichu a test pozitivni🤷♀️
@michaelarousova tak uvidím. Děkuji 🙂
já měla příznaky až po pozitivním testu. Horečka, unava, kašel. Takže antibiotika, probiotika, vitamin C a D. Sestra byla pozitivní a příznaky žádné. Je to individualní
@dududamart nemusíte byt, záleží na kvalitě testu a tom, jak kvalitně jste provedla vyter. Manzelovo teta s rodinou měli při priznacich negativni ag testy tak chodili do prace (byli v kontaktu s nakazenymi a vedeli to🤬🤯) a po slepí šli na pcr - vsichni +
@evsi88 já samozřejmě nikam chodit nebudu i mamku jsem odvolala. Ale byla jsem den před tím dlouho venku a byla mi opravdu velká zima, takže si myslím, že je to z toho 🤔 dnes byl test opět negativní, přítel dnes koupí jiný ještě. Ale když byl přítel pozitivní, tak jsme si taky dělali jen tyto testy a fungovalo to krásně 🙂
@dududamart doufam i za vás ať je to ok 🙂
@dududamart tak hlavně ono nachlazení nevymizelo. Kdyby všechno byl jen covid, tak moje starší dcera ho má už dva měsíce v kuse (začala chronicky kaslat, teď jde na alergologii a testy měla všechny negativní). Zkusila bych test ještě později.
@nazka zkusím si udělá další třeba v neděli, to už by muselo byt průkazný. Budeme radši jen na zahradě s dětma 🙂
@evsi88 já nikam pořádně nechodím, jednou týdně na nákup. A přítel měl kovid v březnu, takže ten by donést nic neměl 🤔 jinak většinu času trávíme na zahradě nebo na procházkách.
@dududamart zlatý zahrady v téhle době, co 😄
@dududamart To, že měl covid v březnu, neznamená, že nemůže být přenašeč.
@nazka přesně, nedovedu si představit bydlet v bytě 😁 máme i hospodářství, takže se staráme o zvířata, sázíme, sejeme 🙂 takže nás se tato krize moc nedotkla 🙂
@mimi1004 ale přece když někdo prodělá kovid, tak 90 dní nemusí chodit do karantény
@dududamart Mně to neříkej, já ta pravidla nevymýšlím. Je to jako s tím očkováním. Pořád se můžeš nakazit, jen bude mírnější průběh.
A krom toho běžné nachlazení nevymizelo. Nemůžeme přece hned za vším hledat covid.
@mimi1004 nemyslela jsem to špatně, jen to nechápu 🤔 proč teda nemusí chodit do karantény, když to mohou přenášet 🙄 však já bych to neřešila, myslím, že ani kovid nemám, ale měla přijet mamka, tak jsem měla strach, aby to nechytla 🙂 už tady dlouho nebyla a teď zase nic
@dududamart tak to máte super ☺️ ještě k tomu zvířátka. My máme taky zahradu a les za rohem. A když jedu za našima do Prahy, tak je to hrůza, protože tam teď nic moc nejde a zas jít na procházku, kde je fura lidu, se mi nechce..
Jako můj názor je to, že covid nemáš. Ty testy zas nejsou úplně tak k ničemu. Ale pro sichr no.
@dududamart já měla antigeny negativní celou dobu 🤔 jen PCR pozitivní
@dududamart myslim ze na testy se posila az 5dni po prvnim priznaku☺️ Takze podle me zkusenosti je brzo na test☺️