Co vám zabírá na bolest hlavy?

abdejl
25. led 2016
Uživatel abdejl je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdejl.

Prosím vás co vám zabírá na bolest hlavy? Co jsem nastoupila do nové práce do kanceláře po mateřské, je to asi rok a půl, začala jsem trpět neustálými bolestmi hlavy, pitný režim dodržuju..děkuju za všechny vaše tipy.

missska84
25. led 2016

@abdejl zkus si koupit magnesko primo magne B6 me to moc pomohlo,ale je potreba to chvili uzivat prvni tableta hned nezabere;) ted uz ho nejakou dobu neuzivam a je po bolestech🙂

japona
25. led 2016

@abdejl Nemůže to byt od krční páteře? Spatne nastaveny sed? Co zkusit nejake cviceni? Jinak klasika ibalgin..

lucykal
25. led 2016

Já mám bolest hlavy od páteře a špatného držení těla. Jinak mě nejlépe zabírá aulin rozpustný nebo Paralen.

klar_a
26. led 2016

Já měla často migrény od krční páteře, mám sedavou práci u počítače. Pomohla mi jóga, asi po dvou měsícich cvičení 1x týdně plus sem tam ráno pozdra slunci, mi tyhle problémy vymizely, bez ibalginů a paralenů...Teď jsem dva měsíce přestala cvičit a hned se to projevilo, takže už se raději neflákám...

abdejl
autor
28. led 2016
Uživatel abdejl je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdejl.

To je právě to, že ibalgin ani paralen mi kloudně nezabírají, s tou krční páteří by to asi mohlo mít něco společnýho, z toho sezení a tak, na to asi něco bude..

lucykal
28. led 2016

@abdejl i když to asi nelze mwě doporučil lékař změnit např otáčení od pc atd.

kiskka22
29. led 2016
Uživatel kiskka22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kiskka22.

Mně zázračně zabírá Ataralgin, byla jsem s tím totiž i na neurologii a doktorka mi řekla, že to bude od krční páteře, takže mám cvičit a řekla mi, že si mám koupit tyhle prášky, že uvolňují tu krční páteř a pomáhají teda jak od bolesti tak od té příčiny, a musím to zaklepat ale zatím mi zabral vždycky a ryhle.

levandulela
30. led 2016
Uživatel levandulela je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od levandulela.

Já si beru paralen. Jinak může to být od krční páteře. Mě hlava hrozně bolela v práci, když jsem začala pracovat u počítače. Zjistila jsem, že to bylo tím, že jsem potřebovala větší dioptrie a teď už je to lepší 🙂