Prosím vás co vám zabírá na bolest hlavy? Co jsem nastoupila do nové práce do kanceláře po mateřské, je to asi rok a půl, začala jsem trpět neustálými bolestmi hlavy, pitný režim dodržuju..děkuju za všechny vaše tipy.
Já mám bolest hlavy od páteře a špatného držení těla. Jinak mě nejlépe zabírá aulin rozpustný nebo Paralen.
Já měla často migrény od krční páteře, mám sedavou práci u počítače. Pomohla mi jóga, asi po dvou měsícich cvičení 1x týdně plus sem tam ráno pozdra slunci, mi tyhle problémy vymizely, bez ibalginů a paralenů...Teď jsem dva měsíce přestala cvičit a hned se to projevilo, takže už se raději neflákám...
To je právě to, že ibalgin ani paralen mi kloudně nezabírají, s tou krční páteří by to asi mohlo mít něco společnýho, z toho sezení a tak, na to asi něco bude..
Mně zázračně zabírá Ataralgin, byla jsem s tím totiž i na neurologii a doktorka mi řekla, že to bude od krční páteře, takže mám cvičit a řekla mi, že si mám koupit tyhle prášky, že uvolňují tu krční páteř a pomáhají teda jak od bolesti tak od té příčiny, a musím to zaklepat ale zatím mi zabral vždycky a ryhle.
Já si beru paralen. Jinak může to být od krční páteře. Mě hlava hrozně bolela v práci, když jsem začala pracovat u počítače. Zjistila jsem, že to bylo tím, že jsem potřebovala větší dioptrie a teď už je to lepší 🙂
@abdejl zkus si koupit magnesko primo magne B6 me to moc pomohlo,ale je potreba to chvili uzivat prvni tableta hned nezabere;) ted uz ho nejakou dobu neuzivam a je po bolestech🙂