ahoj holky, chci radu co účinného na strie. Celé tehotenstvi jsem se mazala kremem elasti q a bříško v pohode, mám na něm jenom pár jizvicek, které nejsou skoro videt ale hrozně moc jizev se mi udělalo na stehnech a bocich, vypada to hrozne. Mazu se olejem bi oil ale vůbec mi to nepomáhá jizvy jsou stále hodně vidět, vím ze nezmizí úplně ale nemuseli by být aspon tolik vidět :( jsem z toho nestastna, nemuzu jít ani do plavek. Co na to používáte nebo jste používaly vy?
Děkuji, zkusím teda to bambucke máslo, třeba mi to pomůže 🙂 a jak dlouho jste ten bi oil mazala a pomohl vám, já ho mazu už pres dva mesice a nic 😒
No minimalně tři, než jsem viděla rozdíl.... ale nezmizely úplně, to zase ne, to už nikdy nezmizí, ale jako zlepšilo se to dost.
Já určitě doporučuji bepanthen proti striím. Mažu se s ním a je super. Strie se zatím neukázaly. A ty, které mám od puberty jsou také mírnější.
Mě známá doporučila vazelínu, tak jsem ji zkusila (tu z lékárny)+ trochu odpálení a pomáhá menší jizvy zesvetlaly tak snad pomuze i na ty velké. A pomohlo celkem rychle. ;)
Já se taky mazala ElastiQem-jak krémem,tak olejem a stejně se mi udělaly trochu na bocích a kolem pupíku.Bi-Oil jsem používala a žádné změny jsem nezaznamenala :(
bambucke maslo ci kokosovy olej jsou nejlepsi 🙂 ja si nemuzu vynachvalit Premium Bio Kokosový olej ten se mi zda nejlepsi 🙂
Já jsem měla ten bio oil a mně to teda pomohlo. Pak ještě Bambucké máslo a to taky pomohlo.