Co to může být?

ktynatyna
19. zář 2020

Ahoj vsem. 🙂
Nedavno mi na noze (kolenu) vyrostl tento vyrustek. Planuji jit k dr., ale jeste nez se tam dostanu by me zajimalo, co to muze byt.
A zda s tim nekdo nema zkusenost. Objevilo se mi to na noze pred par dny. Bylo to mensi a nyni se to trochu zvetsilo. Na dotek to boli. Diky vsem 🙂

nanyh
19. zář 2020

Přijde mi to jako klasická bradavice😊

hasara33
19. zář 2020

@ktynatyna taky bych řekla, že to je bradavice 🤷

majena39
19. zář 2020

@ktynatyna souhlas, bradavice. Akorát neni plochá protože není zespod nohy a gravitaci ji při chození neseslapujes. Na bradavice je dobre colodium. Bez receptu 😊

nazka
19. zář 2020

Bradavice. Zkus duofilm v lékárně na to. Nebo vypálit dusíkem na kožním.

hasara33
19. zář 2020

@ktynatyna nebo ještě taky vlaštovičník, nejlépe čerstvá rostlina a potřít šťávou z ní pokud někde v blízkosti roste 😉 jinak se snad dá koupit v lékárně nebo nějakým bylinkářství

lucifux
19. zář 2020

To bude určitě bradavice.

majena39
19. zář 2020

@nazka dusík se už několik let nepoužívá. Alespoň u nás ne 😊

nazka
19. zář 2020

@majena39 jakto? Já byla ještě loni na vypálení 😯

blondynka400
19. zář 2020

@majena39 dusík se běžně používá. Třeba o Motol. Jen občas bývá kontraproduktivní a jedna aplikace nestačí.
@nazka v jednu dobu byl od něj někde odklon, ale zase se postupně vrací skoro všude

nazka
19. zář 2020

@blondynka400 jo, já vždy byla 2x na něm.. Jednou vypálit, pak vystihnout a do té rány vypálit znovu.. 🤷‍♀️ Ale bradavice byla pryč 💪

ktynatyna
autor
21. zář 2020

@majena39 vlastni zkusenost? 🙂 ja to zkusim. Porad lepsi nez nic 😊

blondynka400
21. zář 2020

@ktynatyna já než dusík doporučuji nejdřív Verrumal (https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/ver...)
Je tedy na předpis, ale fakt funguje. Chce to 2x denně a před aplikací vždy bradavici narušit. A pak ideálně k tomu nakopnout maličko imunitu.

majena39
21. zář 2020

@ktynatyna ano. Vlastní zkušenost 😊 dvakrát denně kapka pár dnů a je fuc 😊

ktynatyna
autor
22. zář 2020

@majena39 a muzu se zeptat jak to zmizelo? 😂 to se nejak odlupuje nebo odpadne?

majena39
23. zář 2020

@ktynatyna udělá se na tom bílý flek, umře to a postupně jsem to pak "odďoubala" 🙂