Holky, potrebuju doporucit nejaky pripravek (idealne prirodni), ktery by mi pomohl ukocirovat nalady pred menstruaci. Neberu zadnou antikoncepci, leky, nic. Cca tyden pred menstruaci nemuzu vydrzet sama se sebou, jsem na vsechny protivna, nejradeji bych po vsech metala blesky, nejlepsi by bylo se nekam zavrit a nevylezt ven, ale to bohuzel nejde 🙂 mate nejaky tip, pomaha neco vam? Diky za doporuceni 🙂
B12, hořčík, Omega 3. A já občas i vápník, protože mám předtím citlivé zuby.
Pupalka
Muzu brat pouze kapky nebo prasek co se rozpusti. Beru horcik a vitC v prasku a me to pomaha.
@jenseptam Občas mám taky takové stavy a velmi mi pomohl bylinný extrakt namíchaný od naturopatky. V dobrém bylinkářství by ti taky mohli poradit. Je to někdy opravdu náročné, mám to až po dětech a také nic neberu - antikoncepci, ani nechci. Někdy jsem jen nafouklá a mám fyzické příznaky, někdy je to peklo. Teď mi dost pomohl odpočinek o Velikonocích, to bylo lepší. Hezká je kniha Cyklická žena, kde je vše hezky popsáno a vysvětleno. Určitě i strava a doplňky stravy jsou fajn, pak pokud to jde odpočinek a mít se ráda. Snažím se poslouchat svoje tělo a první dva dny menstruace, je to úleva, ale po porodech výrazně zesílila, odpočívat, necvičit, neotužuju se jako obvykle, ale ne vždy lze odpočívat podle potřeby. Držím palce!
Prostě všem oznam, aby nevysírali a ono to půjde! 😀
Mě zafungovat čaj kontryhel + žebříček 1:1, hrnek ráno a večer...
@jenseptam ženský čaj