Ahoj,dost mi vypadavaji vlasy,mam je vsude,na podlaze,v posteli,proste vsude.Co vam na to pomohlo?Dekuji za odpovedi.
@andrrriiik je mi líto, ale jestli je to po porodu, tak nic moc, prostě to tak je. jelikož sem neměla s vlasama nikdy problémy a 2 a půl měsíce po porodu se mi začala dělat pleška, tak sem načetla hodně . příčin je více, ve zkratce: během těhu témeř nepadaj, hormonální změny, stres, kojení, následky těhotentsví a tak... já se rohodla ostříhat (dle mě radši kratší hustší než cop s pleškou), koupila vitamíny, při mytí masírovala hlavu, aby ty mtrvý vypadly a mohly růst nový. ted je malý půl roku a mám snad půlku hlavy nových vlasů, ještě že sem se ostříhala, vypadala bych jak vodník česílko a i do délky hodně narostly (ale to mě rostou hodně i normálně)
takže vydržet a nedělat si z toho hlavu
@andrrriiik ahojky, mě docela padaly vlasy po porodu, šla jsem na kožní, napsala mi nějaký roztok z lékárny, myslím, že to pomohlo, ale nevím už, co to bylo, také určitě vitamíny a ten čas, jak už psaly holky přede mnou...
Dekuji,holky.Ja jsem prave ted skoro 5mesicu po porodu,a padaji mi vice,nez predtim,takze to asi bude tim 😉
Chce to čas, než se upraví hormony. Ale měla jsem pocit, že mi celkem pomohl šampon Alva s kofeinem, byl docela drahý, ale dobrý.
@adypro Dekuji.A kde ten sampon sezenu?A porad kojim,muzou i kojici?
Koupila jsem ho na internetu v jednom eshopu s přírodní kosmetikou, je to přírodní šampon, taky jsem ho používala, když jsem kojila, bez obav.
Dekuji vam vsem,holky 😉
@andrrriiik Ahoj po prvním dítěti vlasy padaly, tak jsem to vyřešila ostříháním a super. Teď po druhém dítku mi vypadaly tak, že se mi udělali kouty. Ale 8měsíců po porodu a rostou. Mám teď postranách dvě ofinky
@lendulka212 Právě taky uvažuju o tom,že se zase ostříhám,přece jen se to zmírní.A pokud nepomůže,budu muset asi nějaký ten šampon nebo vitaminy 🙂
@andrrriiik Poprvý jsem to vzala úplně mašinkou. Dneska už bych tak odvážná nebyla. Vždycky dělám jarní proceduru, když začnou růst první kopřivy, tak si dělám odvary a splachuju si s tím vlasy.
Doporučuji užívání Pupalkového oleje. Nic lepšího jsem za celý život nevyzkoušela. Vlasy mi přestaly padat, začali mi růst nové, nehty mi rostly také velmi rychle a měla jsem úžasnou pokožku. Neocenitelná věc po porodu, když mi cca 5 měsíců po porodu začaly v chomáčích padat vlasy. Koupit se dá v přírodní lékárně 😉
čas 😅