Co na zhoustnutí vlasů?

sinysov
5. srp 2019

ahoj děvčata,
Po porodu před 2 lety, mi začalo padat dost vlasu.. Vlasy mám dlouhé, ale dost řídké, ve předu se mi dělá už pleš , po bokách taky, když si vyčešu vlasy nahoru do copu tak je to úplně katastrofa.. Prosím o rady, nejlépe ty které řešili stejnou situaci, děkuji moc za typy a rady.

zelenaesmolda
5. srp 2019

@sinysov
potravinove doplnky,treba biosil a trpelivost.je normalni,ze vlasy po porodu vypadaji,zase dorostou.je treba zamerit se na to,co jis,jist zdrave a hodne pit.
vykasli se na ruzne zazracne sampony a vodicky,ty jsou k nicemu protoze je to dano hormonalnima zmenama.
zeptej se treba sve kadernice na moznost prodluzeni vlasu jestli by to nevyresilo tvuj problem s malou hustotou.

terka80
5. srp 2019

@sinysov zajdete si ke koznimu ten vam poradi

frantadobrota
5. srp 2019

@sinysov ráda pomůžu, měla jsem stejný problém. Nevím jestli to tu jde, ale pošlete mi nějak zprávu 🙂

sinysov
autor
5. srp 2019

@frantadobrota už jsem pisla 😊

marketanova
6. srp 2019

Myslím si, že je důležité používat kvalitní bylinné šampony, hlavně kopřivvý

zelenaesmolda
6. srp 2019

@marketanova
sampon ti hustotu vlasu fakt nevyresi,je to dano geneticky,po porodu hormonalne

frantadobrota
6. srp 2019

@zelenaesmolda Vy jste prostě naštvaná, že Vám nic nepomohlo, tak tu budete chodit od jedné konverzace ke druhé a budete psát hejty ... To je smutný tohle ! Proč jste takhle zla ?

zelenaesmolda
6. srp 2019

@frantadobrota
1) nejsem nastvana protoze neni duvod.vlasy samy prestaly padat a samy taky dorostou

2) nejsem zla,neplette si zlobu s informovanosti.kdyz vam vypadaji vlasy kvuli hormonalnim zmenam v tehotenstvi tak na to proste zadna zazracna tinktura neni,je to dano hormonalne takze az se srovnaji hormony srovnaji se i vlasy.

3) pokud chcete opravdu vlasum pomoct tak dulezita je vyziva zevnitr tzn.spravna zivotosprava,potravinove doplnky urcene pro spravny rust a vyvoj vlasu,hodne pit.

4) nemam rada,kdyz nekdo taha z lidi penize za nesmysly,ktere mu stejne nepomuzou.

astyna88
7. srp 2019

Vlasove cibulky vam nic nevykouzli. To jsou jen reklamni triky. Me padaly vlasy po porodech taky hrozne,ale kdyz v teh skoro nepadaji,tak se to pak musi nekde ukazat. Do pul roku se to samo vyresilo, ale narostly mi hrozne podrosty, vlasy zhrubly a jsou jak zine.

Ja bych se spis koukla na krevni obraz, zda nechybi nejake vitaminy, nevim,kde pracujete, jak se stravujete,jak spite a jaky vedete obecne zivot.

renes3
7. srp 2019

@sinysov vyzkousej vitaminy revalid u těch jediných je vidět výsledek 👍
A dobrý je i kofeinovy sampon . Jinak jsem kadernice,takže píšu ze zkušenosti 🙂

marketanova
8. srp 2019

Jý používám bylinkové šampony a hlavně kopřivový🙂

zelenaesmolda
2. pro 2020

@sinysov
Jo a jeste doplnim,ze by mohla pomoct metoda no poo

priefi
3. pro 2020

@frantadobrota můžu se zeptat, co pomohlo?

sajul
3. pro 2020

Ještě bych si nechala zkontrolovat štítnou žlázu 😉

2hanah
4. pro 2020

@priefi Jediná věc, která mi kdy k něčemu byla, jsou ampulky proti padání vlasů od Vichy Dercos Aminexil, vlasy přestaly padat, a pak samozřejmě čas než to dorostlo, ale to těch ampulích vždy dorostlo, bohužel jsou dost drahé, ale ani tak člověk genetiku nepřečůrá. A kofeinový šampon, mně doktorka doporučila Plantur, ale je šampon i přímo k těm ampulím Vichy. Hodně štěstí.

katanovobran
4. pro 2020

Za mě na 100% Donahair,zkusila sem spoustu vitamínu ale tenhle opravdu jediný pomohl 😊

pellullinka
4. pro 2020

po druhem porodu mi vypadaly vlasy v predni casti hlavy opravdu hodne, mela sem strasne kouty, nechala se ostrihat na kluka. Sampon opravdu nepomuze. Chce to cas, vitaminy a trpelivost. A snazit se vlasy moc nezatezovat kulmovanim, zehlenim atd., kdyz uz, mit pripravky na upravu horkem, at se ty zbyle uplne nenici

baris
4. pro 2020

@sinysov asi se Vám do toho nebude chtít, ale ostříhejte si vlasy na kratší mikádo.

Sestře po porodu strašně moc vypadaly vlasy. Koupila si ampulky, opatrně česala, myla a musela se taky ostříhat. Vlasy jí pak zase začaly růst.

priefi
4. pro 2020

@2hanah děkuji, tak ještě chvíli počkám, zda planktur a biosil konečně zabere a pokud ne, zkusím ty ampule, jinak asi budu holohlavá... Přestala jsem kojit a kudy chodím, tudy trousím vlasy. Mám vždy hrůzu z ranního česání, jaký chuchvalec mi na hřebenu zase zůstane... No děs... Nové vlasy rostou, mám takové kraťoučké, ale ty dlouhé, no něco příšerného.... Budu muset zavolat kadeřnici, zda má nějaké volné místo, ale mám pocit, že teď zase utřu nos 😂

2hanah
5. pro 2020

@priefi jo, už tak 3krát jsem na tom byla úplně stejně, Plantur sám o sobě nepomůže, to je málo a biosil je úplně na houby, lepší jsou těhotenské vitamíny, třeba Centrum a fakt ty ampule mi zabraly i přesně na to padání po porodu a po kojení, ale taky jsem vypadala fakt hrozně🤦🏼‍♀️ a kámoška mi teď ještě doporučila Kolagen, tak už měsíc piju to. Tak hlavně přeju, ať už se to vrátí do normálu, ženská psychika to blbě nese😔

priefi
5. pro 2020

@2hanah děkuji, já právě těhu vitamíny brala celou dobu a nepomohlo to 😔 mám doma ještě pharmarton pro ženy, tak uvažuji, že ho zkusím místo toho biosilu. Ale překvapilo mě, že tohle přišlo po ukončení kojení. Po porodu taky, ale teď to je úplně šílené, vůbec nechápu, co se děje. Před měsícem jsem měla krásné husté vlasy a teď víc jak půlka je dole

marketanova
8. pro 2020

Nevíte co arganový olej a nějaké vitamíny? Něco v tabletkách by mi hodně pomohlo..poraďte, prosím?

aklin
8. pro 2020

@zelenaesmolda v no poo jedu 3 roky a vlasy se za tu dobu hodně zlepšily. Mám je objemnější a rostou jak houby po dešti. Od tchýně neustále slyším tobě ty vlasy zase porostly.
Hlavně miluji tu vůni skutečných bylinek.

zelenaesmolda
9. pro 2020

@aklin cim myjes?

aklin
10. pro 2020

@zelenaesmolda Mám mastící vlasy - žitná mouka, žloutky, ovesné vločky, shikakai a další ajurvédu a reetha. Často dos měsi přidávám mletý zázvor. Vlasy nádherně provoní.
Na suché vlasy se doporučuje lněná mouka.
Oplachy různé bylinky - kopřiva, levandule.

hojda
10. pro 2020

@sinysov Babičce začaly padat vlasy kvůli lékům na ředění krve, kožařka doporučila toto a nějaké nové vlásky se objevily https://www.lekarnatypos.cz/revalid-re-growth-s...

kajaros
Odpověď byla odstraněná
Zobraz