Dobrý večer maminky, dnes jsem byla u MUDr, používám kapky do nosu, mám silene ucpaný nos, ale vždy mi to proteče do úst a strašně mě pak svedi horní patro, ze se drbu jazykem a mazu pastou.. MUDr mi predepsala claritine (nesmí se uzivat při kojeni) ale mě řekla,ze mi nic jiného nepomuze? Co mi přijde divny a jinak si ho mám dat a malou kojit po 4-5 hod,což je u nás nesmysl, mala je na prsu skoro furt i když si jen cucne..tak teď babo rad, mate nějaké rady co ted? Silene to svedi a proste se těch léku bojim.
Dekuji
To vůbec nevím, rýmu mám už několik měsíců… a prave mi na to dala nasivin a tyto léky, ale prý musim opravdu kojit minimálně po 4 hod, což mala opravdu nedá…tak teď vůbec nevím…
Ono se celkove nedoporučuje nic při kojeni na toto… napadlo mě si to vzít teď, ale ona spi se mnou na prsu, tudíž tak za hodinu si ho dá.. což nesmim. Tak teď nevím :/
Já to mám stejně u pylové alergie, to svědění patra je strašny, navštívila bych alergologa a předepíše vhodné léky.. Já brala Mommox a při akutce jsem mohla Zodac.
A ten ucpany nos mas proc? Mas akutni rymu nebo alergickou? Nekdy me svedi horni patro v puse pri alergii a prejde to po lécích na to. Asi mysli dr, ze mas alergii? A claritinu pri kojeni bych se nebala. Brala jsem leky na alergii bezne při kojeni a zadnou ujmu z toho deti nemaji.