Hezké dopoledne prosím o účinný lék na moudrák, kojim ještě a panadol mi nepomáhá, nemůžu v noci vůbec spát.
U zubařky jsem nedávno byla, koukla na něj a zatím na vytrhnutí není, protože ještě roste.. jsem jak feťák furt panadol a vůbec nepomáhá. 🤒
Za veškerou radu budu moc vděčná! DĚKUJI 🙂
@martulka88 Moc děkuji 😔
Dělej to klidně 2-4krát denně a uleví se ti 🙂 Jen se neboj i přes bolest - ono to za den už
bude o dost lepší 🙂 To mi taky doktorka doporučovala, kdyby mne to chytilo o víkendu... Jinak pak doporučuji, co nejdříve to půjde, zbavit se jich.. Já už nemám ani jednoho a jsem za to fakt ráda.. Užívala jsem si s nimi co pár měsíců.
@martulka88 strašně moc moc dekuju!!❤️
Jinak ještě mi došlo, kdyby jsi neměla ústní vodu (ta ti to lehce umrtví, proto je to lepší), tak vem kysličník.
@martulka88 to tu ústní vodu, ale přítel má nějakou luxusní mast z lékárny, člověk namaže a je to snad jak injekce úplně umrtví, ale za boha ji nemohu najít a ústní voda mi nepomáhá 😔
Moje zkušenost je, že pomůže jedině vytrhnout. Přijde mi blbost říct, že není na vytržení. Dobrý zubní chirurg vytrhne každý.🙂 Sama jsem si nechala vyndat dva, které byly ještě celé v dásni, ani kousek venku. Zubař mi je vytrhl během pár sekund.🙂
@adel2507 pokud není vylezlý dostatečně, tak pak je to na řezání dásna. A to radši počkat, než mít více stehů, než je potřeba.
@martulka88 Horní zuby jsem měla úplně bez šití. Opravdu to nebyla žádná komplikace. Pokud by zub nepřestával bolet, tak bych do toho šla. Je to úleva.🙂
Nechala bych vytrhnout! Mně trhali i neprorezane osmičky, úplně v pohodě a úleva ohromná... Přeji, ať máš brzo klid!
@maki90 Mně prave sama ta Zubařka řekla, ze ho zatím necháme, ze to není na trhani.. tak já nevím, dnes mám 5. panadol, krem na zub a trpim jak zvíře, radši bych znovu rodila než k zubari jak se bojim, pokud to neprejde budu muset, ale modlim se aby to přestalo.. asi proste roste, protože jsem měla jen pulku.. 😔
Pokud tě to takhle bolí, měl by se vytrhnout, ať už roste nebo ne... zubařka tě může odeslat na čelistní chirurgii, pokud to sama nedělá.
@maki90 no uvidíme 😔 když už tak bych chtěla narkozu, nedala bych to 😔
Opichnou ti to a za minutku je hotovo. Parádička oproti vrtání, čištění kanálků aj.
@maki90 čištění kanálků jsem dala bez injekce 2x dokonce, bolí to trhani víc než to?
Trhání nebolí vůbec, dostaneš injekci. Bolí to až potom, jak to přijde k sobě. Ale pořád lepší, než aby tě ten moudrák tak trápil.
Chápu, že se do toho zubařce nechce, ne každý zubař to umí. Ale našla bych si dobrého zubního chirurga, pro kterého je to rutina a opravdu to mít během pár vteřin hotové.
Petrželová nať 🙂👍
Kanalky bez injekce? Tvl co je to za řezníka ten zubař? 🤣
A hlavně u osmiček je potřeba udělat rentgen, aby se posoudilo, v čem je problém. Některé jsou uložené tak blbě, že třeba ani samovolně vylézt nemůžou a právě proto to může tak bolet.
Pokud tvoje zubařka čistí kanálky bez umrtvení a jen tak od oka posuzuje osmičky, tak bude asi ještě ze staré školy.🙂
@adel2507 holky bez injekce jsem si to dala sama já, nesnasim je😀
No proti kanalkum je to pohoda. Opichnou ti to. A kanálky bez LA to je tortura 😬
A to tě zubařka každý den nenechala dojít na čištění? Zlatá moje zubařka. Vem uchošťour a namoč ho do ústní vody a masíruj i přes bolest a uleví se ti.. Musíš pomoct s vytečením hnisu.