ahoj holky chci se zeptat co jste v těhu používali na opary.ja ne ně vůbec netrpím opar mám jednou za uherskej rok a ted se me vysel na nose nakonec se zastavil a je tam po nem strup ale ted se me udelal na druhy strane a teda je velkej nevim co na to dat ted me dali v lekarne nejakej lips je to ptro deti od tri let tak pry snad i pro tehu jinak vse neni pro tehu.k mudr jdu az ve stredu a to je dlouho ,aby me neco napsala.bala jsem se že je to pasovej opar ale neni do pasu tak to pry neni.tak sem si oddechla🙂
Herpclair, tea tree oil, náplasti Helle (ne Compeed, ty mi to ještě zhoršují)
mě nejvíc pomáhá měsíčková pomáda od Justu.
Ahoj!
Řešila jsem to nedávno, volala jsem doktorovi a ten mi řekl, že můžu Herpesin krém.
Ale já mám opary celkem často.
na opary trpím hodně, takže Zovirax. funguje nejlépe. a na rozdíl od Herpesinu je hutnější. A střídám to s Tea Tree olejem.
Mastičky typu Herpesin, Vectavir, Zovirax se v těhotenství nedoporučují, bylo mi to řečeno i v lékárně. Já trpím na opary hodně, v těhotenství používám mastičku Oparen, je přírodní, obsahuje konopí.
mě řekli taky, že Herpesin ´můžu a to moje dr. je hodně opatrná
já používám i mimo těhotenství zubní pastu. Funguje to nejlíp 😎
já myslim, že ani v těhotenství ten Herpesinnemůže ublížit 🙂
Mně z mastiček nepomáhá nic z mastiček. Jistota pro urychlení hojení je u mne B-komplex, Jakmile cítím, že bují, tak si ho vezmu. Navic k tomu potírám postižené místo propolysem.
Kokosovy olej