Holky, co za hmyz udělá takovýhle štípance. Vždycky jich je víc na jednom místě. Vypadají jako od komára. Je to asi z postele (objeví se vždycky přes noc). Všechno jsem několikrát vyprala, měla jsem sundaný povlak z matrace a nikde žádný hnyz. V pokoji je biolit do zásuvky, který vždycky na komáry funguje, ale tady ne. Já už nevím 😔
Taky bych řekla, ze to jsou asi stenice, ale jdete k dr. Tam vam rekne
Uff... Zřejmě štěnice.
blechy
rozparat madraci
blechy vzdycky maji stipance v rade, toby byt asi mohlo
Bohužel vyprání na štěnice nepomáhá, to můžeš dělat klidně pořád dokola, jen pro svůj pocit. A Biolit už vůbec ne. Co nejdříve k Dr. a raději bych si už objednala deratizera ;).
Jinak málo kdo štěnice pozná, hledej malé černé flíčky. Většinou se nachází v posteli na místech kam člověk nevidí ;).
Mně to na stenice anebo komáry působí hrozně velice. Já myslím, že po stenicich by ty kousance byly mnohem menší...... Je fakt že stenice je prý dělají takhle v houfu, ale že by byly tak velký ty fleky? To mi přijde divný
Tak jste mi potvrdily, co jsem si myslela 😭 ale kde jsme k tomu přišli, proboha???
Ale ještě mi vrtá hlavou, že stejné štípance se synovi objevily už loni na jaře (přijeli jsme z hotelu), ale pomohlo vystříkat pokoj proti hmyzu a byl celý rok klid. A teď na jaře znovu (nikde jsme nebyli).
Zkusím tu doktorku.
@tasimia už jsem hledala a nikde nic není 🤷🏼♀️
Ja bych dr spis zavolala nebo poslala mail s fotkou at ji tam jeste neco nezavlecete.
Ti píšu, ze to nemusíš najít. Oni se dostanou i pod tu výplň/dřevo a tam se fakt nedostaneš.. my štěnice k naší smůle měli a to úplně z nového gauče, který byl ve skladu zabalený ve folii 🙂. A byly pod látkou, kde jsem neměla šanci je najít.
Jestli to mas vzdycky z postele tak asi stenice?