Co dělá takové štípance?

1. kvě 2021

Holky, co za hmyz udělá takovýhle štípance. Vždycky jich je víc na jednom místě. Vypadají jako od komára. Je to asi z postele (objeví se vždycky přes noc). Všechno jsem několikrát vyprala, měla jsem sundaný povlak z matrace a nikde žádný hnyz. V pokoji je biolit do zásuvky, který vždycky na komáry funguje, ale tady ne. Já už nevím 😔

zelenaesmolda
1. kvě 2021

Jestli to mas vzdycky z postele tak asi stenice?

alik20
1. kvě 2021

Taky bych řekla, ze to jsou asi stenice, ale jdete k dr. Tam vam rekne

slunickonanebi
1. kvě 2021

Uff... Zřejmě štěnice.

terka80
1. kvě 2021

blechy

marketka_m
1. kvě 2021

rozparat madraci

tiki
1. kvě 2021

blechy vzdycky maji stipance v rade, toby byt asi mohlo

tasimia
1. kvě 2021

Bohužel vyprání na štěnice nepomáhá, to můžeš dělat klidně pořád dokola, jen pro svůj pocit. A Biolit už vůbec ne. Co nejdříve k Dr. a raději bych si už objednala deratizera ;).

tasimia
1. kvě 2021

Jinak málo kdo štěnice pozná, hledej malé černé flíčky. Většinou se nachází v posteli na místech kam člověk nevidí ;).

janinasm
1. kvě 2021

Mně to na stenice anebo komáry působí hrozně velice. Já myslím, že po stenicich by ty kousance byly mnohem menší...... Je fakt že stenice je prý dělají takhle v houfu, ale že by byly tak velký ty fleky? To mi přijde divný

autor
2. kvě 2021

Tak jste mi potvrdily, co jsem si myslela 😭 ale kde jsme k tomu přišli, proboha???
Ale ještě mi vrtá hlavou, že stejné štípance se synovi objevily už loni na jaře (přijeli jsme z hotelu), ale pomohlo vystříkat pokoj proti hmyzu a byl celý rok klid. A teď na jaře znovu (nikde jsme nebyli).
Zkusím tu doktorku.
@tasimia už jsem hledala a nikde nic není 🤷🏼‍♀️

zelenaesmolda
2. kvě 2021

Ja bych dr spis zavolala nebo poslala mail s fotkou at ji tam jeste neco nezavlecete.

tasimia
2. kvě 2021

Ti píšu, ze to nemusíš najít. Oni se dostanou i pod tu výplň/dřevo a tam se fakt nedostaneš.. my štěnice k naší smůle měli a to úplně z nového gauče, který byl ve skladu zabalený ve folii 🙂. A byly pod látkou, kde jsem neměla šanci je najít.