chtěla bych se zeptat jak se staráte o pleť na obličeji? jak a čím si čistíte? natíráte po koupaní nějakým mlékem a pod? mám hodně mastnou pleť a i jizvičky, čím by se dali odstranit?. Děkuji za rady
Jukni na youtube na kanál Beuty by Katty, má plno videí s radami pro konkrétní typ pleti.
@zdenamestan vubec nijak. Rano i vecer umeju vodou a namazu modrou Niveou. Jinak nic. Nerada na sebe neco patlam. Tim, ze se nepouzivam makeup, staci ta voda. Pokud mas problemy s pleti, obratila bych se spis na dermatologa nez na internetove forum.
@zdenamestan Odličuju jemným gelem od Evolve, pak růžová voda, pak lehký krém. Na mastnou pleť je ideální třeba aloe, čajovník...Používám jen bio kosmetiku. Super je na vyčištění bahno z mrtvého moře - 2x týdně nanést na půl hodiny na pleť.
mě dost pomohla kosmetička a chemický peeling na mastnou pleť 👍
Chemicky peeling taky doporucuju. Jinak na pupinky La roche posax Effeclear duo. Jinak si myju oblicej mydlem, nebo vezmu nakou tu micelarku. Pak krem. Nekdy peeling
Jaká kosmetika vám nejvíce pomáhá, micerální voda nebo mléko?
Oci odlicuju micelarkou nebo smesi oleje a vody, zbytek obliceje cisticim gelem (momentalne Cerave, ale vysusuje me), tonizuju prirodni pletovou vodou, namazu prirodnim kremem. Jednou tydne delam enzymaticky peeling.
@marketanova pořád je to o tipu pleti. Já nemůžu třeba mliko,spíš gely. Chce to skouset.
také si myslím, mě dělá problém používat i peeling
Odlicuju pletovym mlékem, po vycististeni pouziju krém, někdy s kapkou arganoveho oleje. Ráno omyvam pouze vodou a conjac houbičkou. Poté krém. Čas od času peeling, občas hydratační maska, dle potřeby.