Holky dneska je to 25 den po operaci neco neni vporadku od rana zarudle natekle bolave ve vnitr tvrdé nevite co to muze byt ráno mi stama tekla slabe i krev stoho začátku.. Dekuji za nazor zitra jdu k dr.
@nikoletka156 chtělo by to k dr co nejdříve. Jsem po dvou cs a ani jednou jsem toto neměla. Držím moc palce a dej pak vědět
Já měla první jizvu hodně osklivou a bolavou a ikdyz jsem si stezovala doktorum tak rikali ze to je v pohode, ze byvaji i horsi.... nikdo s tim nic nedelal a ja po nocích ani nemohla spat, pres den chodit.. bolelo to. A to nekolik mesicu. Pak jsem rychle znovu otehotnela ikdyz se to nema, ale rikam si, ze diky bohu, protoze jsem mela druhyho cisare zjistili ze mi tato hnusna jizva srostla s mocakem takze mi ho rozparali a sili. Dneska mam krasnou jizvu.
Ted po koupani jsem si vsimla ze mi stama neco tece jakoby hnis no zitra jdu k de tak uvidime
@nikoletka156 pokud mate řepík, uvařte odvar a prikladejte obklady
Nechci znovu pod kudlu myslíte ze me pošlou?
@nikoletka156 nemyslim si...v horsim prioade ti to budou mechanickycistit a desinfikovat...v tom lepsim doporucuji casto desinfikovat alkoholem..zkus visnovou mas a hodne vetrat..nebo proste furt vysusovat..mela jsem to take a toto pomohlo..mohl se zanitut nejakej ten vstrebarelnej sev uvnitr a tak..ale pro klid duse si dojdi..
@nikoletka156 taky myslím, že pod kudlu je až poslední možnost. Neboj se. Spíš to nějak hnisa, oni to vyčistí a max dají atb a bude to dobrý. Držím. Palce.
@nikoletka156 já jsem měla akutního císaře před třemi roky a jizva se zanítila trošku hnisala, používala jsem aqvitox-d na ošetření ran cca dva týdny po porodu syn byl předčasné a odvezli ho jinam, takže jsem se musela rychle vzchopit, po cca dvou týdnech už Oki a jen jsem promazavala infadolanem to i u syna jizvu na bříšku po propuštění po 3m domů, boulicku jsem sem tam měla, teď mě to občas táhne v době plodných dnů, ale těžko říct jak by to bolelo, protože od porodu necítím břicho od pupíku k jizvě, nervy se neobnovily, raději zajděte za lékařský názor nic nedáte
Tak je tam zánět dostala jsem cernou mast a uvidime po 14 dnech
@nikoletka156 měla jsem něco podobného. U prvního CS to byl zánět,nechali si mě týden v nemocnici na antibiotikách. Pak u třetího CS to bylo sraženina krve(cca stejné místo). To jsem měsíc dvakrát do týdne chodila na ,,propichování,, pak po tom měsíci ok. Budu držet palce ať je vše v pořádku 🙂