Čínské tamponové kapsle GUIFEI BAIO. Máte zkušenost?

europa00
14. zář 2021

prosím zkošel někto tyto vaginální giličky, tuším gáza a v tom bylinky?
mě to bylo doporučeno, na záněty pochvy, stále se mi objevuje e-coli a atb bud nepomůžou nebo ano ale pak se mi tam premnoží gardenela a tak je to pořád dokola.
Jsem už zoufalá, tak zkouším snad vše, nepomáhá nic už mám tka citlivou sliznici, že málo který produkt z lékarny mi sedí--laktobacily do sebe davam peroralne a ted i na zavádění, ale už uprímně nesnesu takove ty gely maste a čípky ktere non stop tečou ven. hygienu mám výbornou, vím jak se o sebe starat, mě příjde že se mi to tam zanese právě i když zkouším ty různé gely lactofel atd, člověk je popatlany od toho od prdelky a po pipku se pak nedivim ze ty bakterie prelezají.

dnes dostanu od pána oc je prodava jednu tu kuličku na vyzkoušení a celkem z ní mám vítr...tuším že je to podobný princip těch kuliček scarlet nebo jak se to jmenovalo a stahli to z trhu, že tam hdochazelo k poleptani sliznice, že to naúpáchalo více škody nez uzitku, ž ženy končily s bolestmi a brutálními zánety po tom.

nechci si jeste více ublížit, proto má prosím někdo zkušenost přímo s tímto produktem? vložím fotku. Kuličku si od pána vezmu a budu hledat studovat než ji zavedu..budu moc ráda za zkušenosti děkuji

europa00
autor
14. zář 2021
daisy95
14. zář 2021

Ja za sebe bych to ani nezkousela.. jedna kulicka na zkousku ti stejne jen tezko pomuze. Na zanety jsem trpela hodne a co mi pomohlo byla gynekogicka pena Gynexid.. ja vim ze clovek je po nekolika kolech lecby uz zoufalej, ale do tohohle bych nesla..

marketka_m
14. zář 2021

Tohle ti doporuci pouze obchodnik... Bez do lekarny normalne a s konzultaci gynekologie se lec

europa00
autor
14. zář 2021

@marketka_m gynekologove si rady neví, a odzkoušené z lekarny mám snad vše co je na trhu

marketka_m
14. zář 2021

@europa00 Ty brdo...tak to bych uz zkusila snad jen tiande vlozky...asi dovnitr bych si nic necpala:( ale zda to funguje nevim...jenom znama rikala

jako_mala_holka
14. zář 2021

Do toho bych teda nešla, měla bych strach... Nějaký obchodník ti může nakecat cokoliv a pak můžeš trpět ještě víc

losice32
15. zář 2021

@europa00 ahoj, měla jsem to podobné, záněty stále dokola. No, mě pomohl Wobenzym, to největší balení. Pak jsem se taky dočetla, že přílišná hygiena taky škodí, tak jsem to přestala hrotit.

maki90
15. zář 2021

@europa00 do toho bych nešla... zkušenost mám jen s čínskou "bylinnou" mastičkou - akné mi sice skoro zmizelo, zato jsem se pak půl roku léčila s perioralni dermatitidou...mast obsahovala kortikoidy, ačkoliv ve složení uvedeny nebyly a prodává se volně. Kdoví, co obsahuje toto...

europa00
autor
15. zář 2021

@maki90 aha t joooo...no ja vzlaa od neho jinep reparaty na imunitu atd.tu kuličku jsem ještě nevyzkoušela a asi ani nevyzkouším