Chronická zadní rýma. Co používáte?

zutinka
7. lis 2024

Zdravím,jak prosím bojujete s chronickou zadní rýmou?Co na to používáte?Moc diky!!!

konidana
7. lis 2024

Morskou vodu ve spreji, strikat spravne, sikmo do strany a dozadu az do dutin. Kdyz uz mne z toho boli hlava a nic nepomaha, mam z orl prasky na uvolneni. Nebo sinupret (akut nebo forte) v tabletach, ale beru min 3x az 4x denne

zutinka
autor
7. lis 2024

@konidana prosím jakou mořskou vodu?

zutinka
autor
7. lis 2024

@konidana může zadní ryma se dostat i do dutin?

konidana
7. lis 2024

@zutinka no tak zadni ryma je ryma v dutinach, ne? Akorat nejde do nosu, ale sedi v dutinach, pripadne steka rovnou do krku. Morskou vodu mam sinupret, ale asi je jedno jakou...

ahyt
7. lis 2024

Konvickovat

zutinka
autor
7. lis 2024

@ahyt s tím bojuju

konidana
7. lis 2024

@ahyt to jsem zkusila jednou nebo mozna i podruhe, a ta voda v dutinach , ve vetsim nez malem mnozstvi, mi fakt nedela dobre. Dalsi den nebo spis dva silena bolest hlavy, snad jeste horsi nez od ty rymy. Takze ja "proprachuji" max tim sprejem.

ahyt
7. lis 2024

@konidana no je mozny,ze to nekomu nedela dobre😪,ale vetsinou konvicka pomaha

miksar
7. lis 2024

@ahyt proplachuji pravidelně každý den a jako prevence úžasný, nedám na to dopustit. Dříve jsem měla rýmu neustále, jsem i alergik, teď nevím, co rýma je

zutinka
autor
8. lis 2024

Jak často prosím proplachovat mořskou vodou?

miksar
8. lis 2024

@zutinka preventivně jednou denně, při potížích vícekrát

jannym
9. lis 2024

inhalovat vincentku, konvička - ale vím, že jsou lidé s chronickou rýmu kteří to nedají (viz moje máma, ale zas naučila jsem to obě své děti, mladšímu byly 3,5 roku)

zutinka
autor
9. lis 2024

Ještě dotaz.Mate přitom zalehle ucho?A co na to pomáhá?

konidana
9. lis 2024

@zutinka ano , zalehle usi mam obcas, drive nebo pres zimu i casto. Na to pomaha prave ten sinupret. Jo a naparovat se nad hrncem horke vody s bylinkama.