Včera jsem dávala diskuzí o tom jak sem vyplašená z toho že bych musela rodit pomocí operace
Všem kdo se k tomu jakkoli vyjádřil jsem vděčná páč mě to utužilo k tomu že v budoucnu prcek bude i kdybych nikdy nerodila a šla jen na operací tak mi to dodalo naději miminko mít a tím chci všem poděkovat 😊🥰
Další informace k tomu už zjišťovat nebudu a smířim se z operací… a pokud se z tím smíři i přítel že to nebude tak jak by on chtěl tak se o prcka budem snažit už to nechám osudu jestli nebude hledat jinou babu co mu dokáže přívest na svět dítě podle jeho představ ( chce být u všechny kontrol vyšetření a porodu což já mu dokazu spnit jen ten začátek...)
A po zákroku už by to šlo všechno k lepšímu a nebyla bych už na to samá. Všem chci poděkovat ikdyž si někteří mysleli že jsem troll
Takže jak jste psali troll vám moc děkuje za podporu a povzbuzení a po zákroku už na to nebudu sama 😊
@klokanka31 On má docela všechno docela naplánované ( počítá že se něco může změnit) ale chce být u porodů což mu nesplnim.
@klokanka31 ja uz ji nedohledala (nebo si nevsimla) .... Ale myslela jsem, ze chlap u císaře a hlavne planovaneho muze byt
@zrzeckas zasílám odkaz https://www.modrykonik.cz/forum/intimni-zdravotni-problemy/mam-obavy-s-otehotneni-ma-nekdo-podobne/?page=4#post-81048011
Ne u operace by přítel nebyl....
@zdenik7 Že by nesměl nebo nechtěl?
@klokanka31
@zdenik7 diky 🙂
@klokanka31 já nechci... U porodu bych podporu brala ale takto když budu spát tak ať je doma a odpočíva nebo slaví..😊
@zdenik7 Přítel by si měl hlavně uvědomit, že dítě a vše kolem něj se naplánovat nedá. Ono je hezké mít tu romantickou představu tatínka u porodu, ale i u zdravé ženy se může zkomplikovat tolik věcí... Nikdo mu nemůže ani v případě bezproblémového těhotenství garantovat, že nakonec u porodu bude.
@zdenik7 Jinak k tomu císaři: on nemusí být přímo u zákroku, ale je fajn, aby tam byl, může sám dělat bonding, zatímco Ty budeš dospávat.
@somalicats jo to souhlasím nechám i na něm rozhodnutí zda do toho chce jít i přesto že u porodu nebude... Pokud nutkání bude silnější a vidina že zdravá baba mu může porodit normálně kdy bude moct vidět mrňouska tak to neovlivnim.
@zdenik7 Tak pak by to ale nebyl partner pro život ne? My s manželem se smířili s tím že budem asi bez dětí (mysleli jsme že se nám to už nepovede), a taky ani jednoho z nás nenapadlo jít zkoušet štěstí jinde. A tak je přece hloupost aby šel za jinou jen kvůli formě porodu 🙂 jak se k tomu staví on?
@klokanka31 zatím to bere sportovně ač ho mrzí že nebude u toho jak se prcek narodí bo chtěl být u všech vyšetření i včera co sem šla k lékaři poprvé dělal mi doprovod ... A uvidí se zdá je to ten právy ale když ví že mu prcka neporadím nemůžu ho držet násilím
@zdenik7 zase z druhé strany nechápu proč mu nechceš umožnit aby byl u tebe?jak by bylo tobě kdyby musel jít chlap na operaci a ty cekala doma až se ti ozve?měla by si strach a ted si představ že on bude mít strach o tebe a ještě o miminko.dneska už je tolik možností i u toho císaře
@klokanka31
@bara88 holky, to nemá cenu 😉
@jako_mala_holka no ted sem pročetla předešlou diskusi a asi to fakt cenu nema🙂
@zdenik7 Já včera nestihla číst celou diskuzi, ale pokud jsem správně pochopila, tak je jen problém že bys musela rodit císařem? Přece není důvod aby si tvůj partner hledal jinou ženskou. Spousta žen porodí císařem...🙂