Ahojte, chtela bych se zeptat jestli nema nekdo zkusenosti a ja uz jsem zoufala. Asi 6 dni zpet jsem rano probudila atrasne me boleli zada pak to na chvili preslo a od te doby se to rozjelo. Mam 8 mesicni syna a neni to zadny hubenour ma uz 11 kg a jak ho furt nosim a zvedam tak me to zablokovalo pater. Od te doby mam strasne bolesti hlavy az zavrate ze se to neda vydrzet aulin me pomuze od bolesti krku ale hlava a zavrate jsou porad . Rano kdyz vstanu tak je to v pohode ale pak jak delam veci zvedam vse a i maleho tak se to rozjede. Nemate nekdo s tim zkusenosti nebo nejakou radu jak ulevit hlave.
Dojdi si k doktorovi, ještě lépe masér nebo fyzio, ty tě odblokují. 3 roky jsem chodila od čerta k ďáblu, plácala pátý přes devátý a ve finále mi pomohli chodit pravidelně na masáž.
To měla mamka loni a trpěla s tím pěkných pár týdnů, ale tedy nejvíc jí ulevila ta masáž - fyzio. Na Aulin bacha, je dost návykový. Takže fakt brát s respektem.
No a tedy klidový režim, ale chápu, že to je těžké. Výše zmiňované magnesium bych si taky určitě nechala napsat.
Ale důležité jsou především ty rehabilitace.
@kacous001 mám to od dětství. Pomáhá rehabilitace.
@apokalismus Ne byla jsem u doktora a diagnostikoval to on . Rekl mi ze ct neni zatim potreba vsechny vystereni ,ktere mi delal doktor tak vysli v poradku myslim (klepani na nohy, ani trast ruky nic) No ale to motani je hrozne a soustredit se je masakr. Rano vzdycky jak vstanu tak je to v pohode a kdyz zacnu tahat maleho nebo nejakou cinnost a hybu krkem tak to zacne. Bolesti hlavy nejsou spis takovy motaky a soustredeni no.
@kacous001 a on ti nenapsal nějaké rehabilitace nebo hořčík/magnezium? Byl to předpokládám neurolog...jako pokud to opravdu je od páteře je potřeba kvalitní fyzio a cvičit, cvičit, cvičit... Pokud by rehabilitace a cvičení nezabírali je potřeba ho navštívit znovu, ale nejdřív je vyzkoušej a uvidíš, páteř dělá hodně, vertigo od páteře je jedna z nejčastějších příčin... Mám to docela nastudováno, léčím se s tím už rok a půl a vystřídala jsem několik domnělých diagnóz 😂😂😂.
@apokalismus ano, neurolog jako kdyz vecer jsem v klidu a nedelam a netaham nic tezkeho tak jsem uplne v pohode. Ano dostala jsem rehabilitaci. Jako je to takove kdy mi je lip a zas kdy mi je hur. Zas si rikam kdyby to bylo fakt neco hodne spatne tak me posle na ct tlak normalni
@kacous001 jo, může to tam být skripnute, už jsi na rehabilitaci objednaná? Klidně bych být tebou ještě k tomu souběžně našla soukromou fyzio, vezme tě dříve a nic se tím nezkazí...
@apokalismus Dobre dekuji ano jsem ale budu cekat ale mam syna a ten chodi fyzioterapeutce protoze jsme cvicili vijtovku tak zkusim s ni domluvit
@kacous001 určitě to zkus, čím dříve se to bude řešit tím dříve ti bude líp... A to magnezium také nasaď co nejdříve...
@apokalismus jeste jsem chtela zeptat i mravenceni kdyz odpocivam a moc ten krk nenamaham tak je to 100 procent lepsi i jsem si to i trochu namasírovala ale ted spis to mravenceni no tak jestli nemate zkusenosti
@kacous001 mravenčení nemám, já to nemám od páteře, tak se to chová trochu jinak 😊. Ale pokud je tam někde skřípnuty nerv tak je to možné, to může dělat cokoliv... Ještě mě teď napadlo zkusit koupit límec na krk, pokud je to lepší když je krk v klidu mohlo by to pomoci, případně nahřívat krční páteř... A zkus si třeba najít na YouTube cviky na krční páteř a zkoušet opatrně dělat. Ale ze všeho nejvíc to chce opravdu dobrou fyzio která to odblokuje a dá ti cviky přímo na míru a naučí je dělat správně.
@apokalismus Tak moc dekuji tak pani rehabiliticka me rekla ze mam obraceny obratel 😂a blokaci dve na krku dve na rameni a dve na hrudniku😂
@kacous001 obrácený obratel? To slyším poprvé... Každopádně to se pak nedivím že to pak tak zlobí... Tak držím palce ať se to dá brzy do pořádku...
@kacous001 a u doktora jsi byla nebo ses diagnostikovala sama? Pokud to máš od páteře tak to chce rehabilitace a cvičit, k tomu hořčík, hodně pít a každopádně by tě měl vidět doktor.