Červené fleky. Máte zkušenost? Kopřivka?

fofo2
11. čer 2021

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat máte někdo zkušenost s těmito fleky tak jak se z ničeho nic ukážou tak i zmizí. Kopřivka?

biciklissie
11. čer 2021

Dělají se mi nějaké takové taky. Jsem atopik a alergik, tak to pročítám tomu. Vždycky je to trochu natekle svědí to. Nedělám s tím nic, akorát mazu, no.

fofo2
autor
11. čer 2021

@biciklissie děkuji za odpověď

klokanka31
11. čer 2021

@fofo2 Mně to připomíná kousance od komára 🤔

fofo2
autor
11. čer 2021

@klokanka31 ono to vypadá jak štípnutí ale není komáry tu nemáme má to někdy všude a pak to po chvíli zmizne někdy jen trochu a někdy zas hodně

aselluska
11. čer 2021

@fofo2 dělá se mi to jednou za čas v místě, kde mě kdysi štípl hmyz. Třeba na jednom místě na noze, kde bylo před lety přisáté klíště. Občas se to takto ozve z ničeho nic.

fofo2
autor
11. čer 2021

@aselluska děkuji za odpověď dceři se to dělá všude

petrak15
11. čer 2021

Neměla kombinaci mléko a lepek? Dceri se tohle delalo treba po bublanine. Chvili jsme byly na rostlinnych mlekach.

petrak15
11. čer 2021

Myslím kombinaci kravske mleko a/nebo lepek.

biciklissie
11. čer 2021

Ještě jsem si vzpomněla, že téměř vždy se mi to udělá na místech, kde přijdu do kontaktu s destěm. Takže u mě asi většinou nějaká lokální kontaktní alergická reakce.

fofo2
autor
12. čer 2021

@petrak15 Dobrý den, tohle dcera jí už dlouho a problém nebyl. Děkuji za odpověď.

zuzroko
13. čer 2021

@fofo2 Taky se dcerce objevuje. Úplně jsem nevypozorovala z čeho by to mohlo být 🤔 občas mi přišlo, že to vyskočilo k zubům, ale doktorka říkala,
že se jí to nezdá. Už to měla asi 3x vždy pár dní se to objevovalo a mizelo všude po těle a pak zas dlouho nic. 🙄

fofo2
autor
13. čer 2021

@zuzroko děkuji za odpověď ano taky přesně nevím z čeho by to mohlo být neměla nic nového co by ještě nejedla a já taky ne