Červenání obličeje. Poradíte?

janajana5
6. bře 2020

Dobrý den, moc prosím o nějakou radu jak na to. Vím, že to trápí víc lidí a jestli na to už někdo objevil nějak "lék" sem s ním. Trápí mě cervenani obličeje, pořád, kvůli sebemenší hlouposti. Nejhorší je, že mne osobne třeba situace tak hloupá nepřijde, ale můj obličej je rudý jako rajče. Návaly horká do tváří i po celém těle. Když s někým mluvím, když se na mě někdo dívá. Prosím poraďte. Na internetu mám prohlednutych asi 1000 stránek a nic jsem neobjevila. Prosím poraďte. Diky

blackfox
6. bře 2020

No nemyslím, že na to něco existuje. Prostě se s tím smířit 🙂 Já mám velmi světlou a citlivou pokožku. Od mala červenám neustále - nejen stud, ale i rozčílení, radost.. vpodstatě jakákoli emoce... a samozřejmě teplotní výkyvy též. Na základce sem to díky červenání dostávala od milých spolužaček pěkně sežrat. Občas i teď v dospělosti mě to štve, ale už jsem se s tím prostě smířila. Naštěstí většina dospělých a rozumných lidí nemá už zapotřebí si mě kvůli tomu dobírat. Takže raději na to nemyslet a snažit se to ignorovat. Nejhorší vždy bylo, když jsem trochu zčervenala z jakéhokoli důvodu nebo třeba i jen spálením od sluníčka a někdo musel zahlásit, že jsem nějaká červená. No hádej, jestli jsem pak zrudla ještě víc 😂

janajana5
autor
6. bře 2020

@blackfox Mě to hrozně rozčiluje, kdyby to mělfo alespoň nějaký důvod, ale většinou je to pro nic za nic. Pleť mám právě taky hrozně světlou a citlivou, ani dobrý makeup nepomůže. Věřím tomu, že jednou na to něco najdu a dám tomu na pr**l 🙂

lucie_j
6. bře 2020

@blackfox mám to stejně. Nejhorší, když jsou vedra, to jsem rudá jak indián.

escapelle
6. bře 2020

@janajana5 mám to taky celý život. Myslím si že jsem dost sebevědomá žena,přesto na mě někdo nečekaně promluví a já rudnu.nemusim se vůbec stydět.kdyz se náhodou stydím no tak to je proti mě rajče bledule.ale už to neřeším.vetsinou to obrátím ve vtip. "Podívej se jak mě uvádís do rozpaků já jsem holka stydliva"apod....a musím říct že chlapi jsou z toho hyn😂😂😂

janajana5
autor
6. bře 2020

@escapelle tak to závidím, že jste až tak v klídku 😀... Občas na to hned zapomenu co se mi "stalo" ale někdy nad tím přemýšlím do uzoufání :/ :/ ...ale kéž bych se toho zbavila, hned by byl život hezčí

urtica
6. bře 2020

Taky se přidávám do party. Nicméně - jestli Tě to trochu potěší - znám dva chlapy, kteří to shledávají velmi rajcovní...

janajana5
autor
6. bře 2020

@urtica co se jim na tom proboha líbí 😀 klidně bych jim to přenechala, aby si to mohli užívat několikrát denně 🙂

urtica
6. bře 2020

@janajana5 Jako u dvacítky to může bejt docela sexy, ale skoro ve 40 už je to (můj případ) spíš průšvih...třeba v práci, když jednám s lidma, žejo...

estnka
6. bře 2020

Taky tím trpim. Nejhorši jak mi někdo řekne že červenám nebo jsem červená . noo to teprve pak jsem☹. Štve mě to, obtěžuje v pracovním životě. Ale nevím o ničem co by pomohlo...

janajana5
autor
7. bře 2020

@urtica mne je 25 a sexy se mi to nezdalo ani chvilku, občas jsem z toho fakt šílená, ale žádnou rozumnou a účinnou radu jsem nenašla, ač bych fakt děsně ráda!

urtica
7. bře 2020

@janajana5 No, pokud něco objevíš, hoď to sem 🙂