Dobrý večer. Včera ráno jsem měla příznaky přiotrávení, celý den jsem zvracela, měla bolesti kloubů, hlavy a břicha, byla strašně oslabená, dnes ale jsem jenom unavená a ted večer jsem si všimla, že mám červenou moč, hodně jsem se vyplašila, může to mít souvislost s tím včerejším přiotrávením jídlem? řešil tohle někdo z Vás?
@alcar z palačinkového těsta, které bylo v horku 3 hodiny, nedala jsem ho do ledničky a pak smažila palačinky
@svetlanalana tak to se mi nezda, ze bys mela z toho. Nemuzes mit nejakou jinou nemoc? Zvraceni muze byt z cehokoliv. Treba z upalu...A cervena moc pravdepodobne s tim vcerejskem taky nesouvisi. Nemela jsi nahodou cervenou repu nebo nejaky cerveny dzus? Kazdopadne je to cele divne. Skakla bych si radsi k dr. aspon s moci. A dneska uz jsi ok, krome te cervene moci?
@alcar o nějaké jiné nemoci nevím... včera ani dnes jsem jedla jen suchý rohlík, jak mi bylo špatně. Jo, dnes se cítím ok, akorát oslabená
@svetlanalana tak uvidis zitra, jak ti bude. Radsi to kontroluj a kdyztak dojdi s moci k dr.
@svetlanalana ty jo. . Krev v moci by se měla zkontrolovat. Můžeš zkusit vzít ranní moc a dojít k dr. hned ráno?
@odula udelam to.. jsem se hodně lekla, ted ani nemůžu spat
@svetlanalana zas neplas. Mohla ses priotravit a můžeš mít do toho nějakou infekci. Já takhle měla zbarvenou moc při zánětu mocaku. Jen je potřeba to nechat zkontrolovat at se to nezanedba;)
@svetlanalana z ceho konkretne ses priotravila?